bez zabrana

Angelina Jolie vrlo je popustljiva i pažljiva mama

angelina jolie
Foto: pixsell
1/3
31.01.2011.
u 12:22

Njena luksuzna vila u Francuskoj išarana je pastelama i flomasterima. Uvijek ohrabruje djecu u njihovoj kreativnosti, izjavio je izvor blizak glumici.

Najnoviji broj časopisa OK! donosi priču o Angelini Jolie i njenu odnosu s djecom prema kojoj je glumica nerijetko vrlo popustljiva i uvijek pažljiva.

– Angelina želi da nitko u njihovoj velikoj obitelji ne bude u sjeni. Zbog toga svakom djetetu  posvećuje što više vremena. Kad je posvojila Paxa Thiena, nije željela da se dječak osjeća kao da je drugi najbolji uz Maddoxa koji je njeno prvo posvojeno dijete. Kad je Pax imao problema u dječjoj nogometnoj momčadi, pratila ga je na treninge, ohrabrivala i navijala. Vrlo je pažljiva s djecom, rijetko diže glas, ima ''tihi'' autoritet – kaže izvor.

– Zidovi njene kuće u Francuskoj išarani su pastelama i flomasterima. Nije joj važna urednost, već dječja kreativnost i njihova sreća. Svoje mališane stalno potiče u njihovoj maštovitoj igri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije