TRAŽE SE NEOBJAVLJENE PJESME

Brittany Murphy mogla bi nakon smrti postati pjevačka zvijezda

brittany
Pixsell
24.12.2009.
u 11:34

Zvijezda filmova „Djevojke s Beverly Hillsa“, „8 milja“ i „Sin City“ započela je svoju glazbenu karijeru 2006. kad je u suradnji s DJ-em Paulom Oakenfeldom snimila hit „Faster Kill Pussycat“.

Brittany Murphy mogla bi postati još slavnija nakon smrti ako direktori izdavačkih kuća pronađu još neobjavljene pjesme koje je glumica navodno snimila prije nego je iznenada preminula 20. prosinca.

Zvijezda filmova „Djevojke s Beverly Hillsa“, „8 milja“ i „Sin City“ započela je svoju glazbenu karijeru 2006. kad je u suradnji s DJ-em Paulom Oakenfeldom snimila hit „Faster Kill Pussycat“. Svoj pjevački talent pokazala je i na soundtracku za animirani film „Happy Feet“. Ako se njezine nove pjesme pronađu, glumica bi mogla dobiti postumni album.

- Ovo sigurno nije priča kao ona Michaela Jacksona, ali ljude jako zanima Brittany i njezin život. Ovisno o tome kakve je kvalitete materijal koji je možda snimila, mogla bi imati hit ili dva – rekao je neimenovani izvor.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije