JAČI OD BOLESTI

Dobre vijesti za legendu! Mišo će Božić dočekati sa suprugom Lidijom

Foto: Matija Habljak/Pixsell/ Tomislav Miletic/PIXSELL
1/5
24.12.2021.
u 19:15

Kovač je iz bolbice pušten na kućnu njegu, a sa suprugom Lidijom nalazi se u iznajmljenom stanu u Strožancu, gdje boravi već nekoliko mjeseci

Legenda hrvatske glazbene scene Mišo Kovač (80) oporavio se nakon što se zarazio koronavirusom i otpušten je kući iz splitske bolnice Firule. Pjevač se trenutno nalazi u iznajmljenom stanu u Strožancu sa suprugom Lidijom gdje boravi već nekoliko mjeseci, piše Slobodna Dalmacija

Podsjetimo, glazbenik je u bolnici završio prije desetak dana jer mu se zdravstveno stanje pogoršalo nakon što je bio pozitivan na koronavirus.

Ovo je treći put u zadnja dva mjeseca da je pjevač završio u KBC-u Split na liječenju. Nedugo prije što se zarazio koronom bio je smješten na odjel pulmologije KBC-a Split, gdje je primljen s dijagnozom suspektne upale pluća, a kasnije se ispostavilo da se ipak ne radi o upali pluća te je nakon terapije antibioticima bio pušten kući. Sličan scenarij dogodio se i u listopadu kada je primljen na Odjel za plućne bolesti u KBC Split odakle je brzo pušten na kućno liječenje.

Nedavno je Mišo sa Sašom Antićem snimio spot objavljen spot  za prepjev svoje pjesme  "Ja ne mogu drugo nego da je ljubim" koja u novoj varijanti nosi naziv "Ja ne mogu drugo nego da ga volin" i posvećena je Hajduku.

VIDEO: Gibonni predstavio novi album i osvrnuo se na slučaj kuglof

 

Ključne riječi

Komentara 1

RO
romobil
19:36 24.12.2021.

Da je s drugom i mlađom vijest bi bila još bolja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije