'tri gracije'

Ella Dvornik pokazala kako uživa s mamom i bakom, pratitelji u čudu: 'Kako ti je zgodna baka'

Foto: Instagram
1/21
22.03.2022.
u 20:22

Influencerica je objavila fotografije na kojima je pozirala s mamom Danijelom Dvorniki bakom Žarkom Kuljić, kojoj su bili upućeni posebni komplimenti.

Influencerica Ella Dvornik na svojim je društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je pozirala s mamom Danijelom Dvornik i bakom Žarkom Kuljiš. Na fotografijama su sve tri dame sređene te poziraju. „Tri premajke“, napisala je Ella u opisu objave.

Za ovu prigodu Ella je odjenula žuto-plavu kombinaciju. Radi se o plavim hlačama i vesti te žutom kaputu i torbi. Danijela je kombinirala smeđi kaput s cipelama i tamnim hlačama te plavom torbom, dok je Žarka bila elegantna u crnom.

U komentarima su im pratitelji pisali komplimente. „Divna fotka“, „Tri gracije“, „Dive i divne“, „Prekrasno“, „Super slika i sve dame na njoj“, poručili su. Posebni komplimenti bili su upućeni baki Žarki. „Kako ti je baka zgodna, super izgleda“, poručila je jedna osoba. „Tri žene, majke, kraljice. Koliko baka ima godina, super izgleda“, napisala je druga osoba u komentaru, a Ella je odgovorila. „Ne znam smijem li reći. Znaš kakve su te old school dame“, kazala je te dodala emotikone koji se smiju. Neki su primijetili da im fale još neke članice obitelji. „A gdje su malene iz 21. stoljeća?“, pitala je jedna osoba. 

 

Inače, Danijela je nedavno objavila fotografiju s Kuljiš, a tada su i njezini pratitelji ostali oduševljeni. „Divne ono baš, baš“, napisala je jedna osoba. „Mama je tako lijepa i otmjena“, dodala je druga te ostavila emotikon srca. „Kraljica Majka je poput Sofije Loren… Predivna i još više od toga. Uživajte“, usporedili su pratitelji izgled Žarke sa slavnom glumicom. „Prelijepa žena“, poručili su. „Oprosti, osvrnut ću se samo na mamu. Izgleda baš kako treba, savršeno“, "Baka je komad", isticali su tada Danijelini pratitelji.

VIDEO Vlatka Pokos: 'Teza da nisam željela raditi u vrijeme mojih ljubavnih veza je gnjusna laž'

 

Komentara 10

NE
neberemed
20:43 22.03.2022.

taj se bakutaner natrpal lovice na muci naših žena koje je dilala talijanima za čuvanje staraca,svakoj 200-300 jureka,pa kad ju prešalta drugoj obitelji nakon par mjeseci opet toliko,pod izlikom da obitelj želi nekog drugog,jer nisu zadovoljni sadašnjom uslugom.ima tu još hrpa svinjarija,al biologija je neumoljiva.

ZS
zspanco
01:07 23.03.2022.

Tri nafiksane pušilice.

AF
afer
06:25 23.03.2022.

A Vlatka je pokazala pupak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije