SLAŽETE LI SE?

Ella Dvornik pratiteljima otkrila što ju najviše smeta ljeti: 'Povraća mi se, ali doslovno...'

Foto: Instagram screenshot
1/19
31.08.2024.
u 20:15

Povodom približavanja kraja ljeta influencerica se dotakla problema koji muči mnoge stanovnike većih gradova i napućenih mjesta te izrazila sreću zbog dolaska hladnijeg vremena.

Jedna od najpopularnijih domaćih influencerica Ella Dvornik osvrnula se na kraj ljeta. Ona je na svom Instagram profilu podijelila objavu kojom je obožavateljima otkrila čemu se najviše veseli kod odlaska visokih temperatura. Stavila je crno-bijelu fotografiju sebe na kojoj nosi vruće ljetne traper hlačice, ali i majicu s dugim rukavima te u opisu objave napisala: - Jedva čekam da zahladi i da svi obuku rukave - stoji uz priloženi emotikon koji plače od smijeha. 

Pritom joj se u komentarima javio jedan pratitelj s konstatacijom: - Ne možeš više gledati sve te ogavne pazuhe - na što se influencerica nadovezala: - Riga mi se, ali stvarno - složila se Ella. Potvrdno je odgovorila i pratiteljici koja se veseli povratku tenisica na nogama. Objava je u manje od 24 sata skupila preko pet tisuća oznaka 'Sviđa mi se' i bezbroj afirmativnih komentara, a možete je pogledati na poveznici ispod.

Podsjetimo, Ella se prije nekoliko dana obratila ženskom dijelu publike jednom motivacijskom porukom. Naime,  Dvornikova je u Instagram pričama podijelila objavu jednog stranog profila koja poručuje kako pripadnicama ljepšeg spola nije potrebno visoko obrazovanje da bi zaradile pristojnu plaću. 

VEZANI ČLANCI:

Pratite trendove žene - savjetovala je Dvornikova ispod fotografije na kojoj piše: - Žene preskaču fakultet kako bi zaradile veći novac radeći kao električarke, mehaničarke i vozačice kamiona - a odnosi se na članak koji tematizira sve veće troškove obrazovanja u Sjedinjenim Američkim Državama. Trendovi o kojima Ella govori odnose se na prošlogodišnji rast od 16 posto po pitanju upisa u strukovne škole, uključujući i žene koje se sve više usmjeravaju na dominantno muška zanimanja.

GALERIJA: Ella Dvornik objavila fotografiju staru više od 25 godina: 'Torba je bila veća od mene'

1/23

Također, ona se na svom  glazbenom profilu Alterella našalila na račun svojih korijena pa progovorila o pokojnom ocu, glazbeniku Dinu Dvorniku. - Biti Dalmatinka s purgerskim naglaskom je posebna vrta demona. Prikradam se krinkom staloženosti, misterije i moralnog svjetonazora i onda sve zakucam tvrdoglavošću, prgavošću i indiskretnim karakterom. Naravno, ne pomaže ni činjenica da sam žensko, jarac i da mi je tata bio još luđi od mene, započela je pa dodala:

'Nemam 'daddy issues', moj tata ima 'daughter issues'.

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije