Bez glavne zvijezde

Ancelotti potvrdio: Ronaldo sigurno ne igra protiv Barcelone!

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo
nph/NordPhoto/PIXSELL
15.04.2014.
u 14:01

Barcelona u srijedu ima priliku osvojiti svoj 27. Kraljev kup u povijesti, dok Real traži svoj 19. naslov. Još uvijek aktualni osvajač kupa je madridski Atletico

U srijedu nas očekuje još jedan nogometni spektakl, u finalu Kraljeva kupa sastaju se Real i Barcelona. Utakmica se igra u Valenciji, a loša vijest za sve ljubitelje nogometa, koji ne navijaju za Barcelonu, jest da u tom dvoboju sigurno neće biti najboljeg nogometaša svijeta Cristiana Ronalda.

- Da je ova finalna utakmica u nekom drugom terminu, možda bi Ronaldo i igrao nezaliječen. Ovako je previše toga na kocki i rizik je prevelik, potvrdio je Carlo Ancelotti.

Naravno, radi se o tome da Real očekuju iznimno bitne utakmice u završnici prvenstva, a uskoro slijede i polufinalni dvoboji protiv Bayerna pa im je Ronalo jako potreban.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

S druge strane, i Barcelona ima problema sa sastavom. Stup obrane Gerrard Pique sigurno neće igrati zbog ozljede leđa, a upitan je i drugi branič, Marc Bartra.

Inače, Barcelona u srijedu ima priliku osvojiti svoj 27. Kraljev kup u povijesti, dok Real traži svoj 19. naslov. Još uvijek aktualni osvajač kupa je madridski Atletico.

>>Ronaldov izostanak ne smije nikoga obeshrabriti

Komentara 1

KE
keepitreal
16:00 15.04.2014.

Zato ce Bale to rijesiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije