Poznati njemački menadžer ipak neće doći u Maksimir

Calmund odbio Mamićev poziv

30.07.2006.
u 17:59

Prema informacijama objavljenima u njemačkim medijima, Reiner Calmund ipak neće prihvatiti poziv Zdravka Mamića i pojačati Dinamovu upravu. Počašćen ponudom modrih Jedan od najpoznatijih menadžera njemačke Bundeslige, tvorac jakog Bayera iz Leverkusena, zasitio se nogometa i za sada nema namjeru krenuti u novu pustolovinu.

- Da, imao sam konkretnu ponudu iz zagrebačkog Dinama - izjavio je Calmund u Kickeru. - Bio sam počašćen pozivom Zagrepčana, ali jednostavno sam odlučio da neko vrijeme neću raditi u nogometu. Ulazim u mirnije razdoblje života i posvetit ću se drugim stvarima.

Reiner Calmund sasvim dobro živi izvan nogometnih voda. Poput Franza Beckenbauera, Rudija Völlera ili Rudija Assauera, Calmund je zvijezda brojnih njemačkih televizijskih reklama, a i ima i talk show na RTL-u. Drugim riječima, pun je kao brod i ne da mu se više raditi. Šteta, jer ta je Mamićeva ideja i te kako imala smisla. S Jensom Nowotnim na terenu i Calmundom u upravi, Dinamu bi znatno porastao ugled u Europi...

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije