Španjolska:

Espanyol i Valencia remizirali

(SP)SPAIN-VALENCIA-FOOTBALL-SPANISH LEAGUE-LEVANTE UD VS RCD ESPANYOL
Meng Dingbo/XINHUA
14.05.2022.
u 22:25

Gosti su poveli u 37. minuti pogotkom Maximiliana Gomeza, a u drugoj minuti sučevog dodatka u prvom dijelu izjednačio Raul de Tomas, što je bio i konačan rezultat utakmice.

U prvoj utakmici pretposljednjeg, 37. kola španjolske La Lige Espanyol i Valencia su podijelili bodove odigravši 1-1 u Barceloni.

Gosti su poveli u 37. minuti pogotkom Maximiliana Gomeza, a u drugoj minuti sučevog dodatka u prvom dijelu izjednačio Raul de Tomas, što je bio i konačan rezultat utakmice.

Valencia je sa 45 bodova ostala na 10. mjestu ljestvice španjolskog prvenstva, dok je Espanyol na 13. poziciji sa 41 bodom.

Sve ostale utakmice na rasporedu su u nedjelju i sve će započeti u 19.30 sati, a igrat će: Athletic - Osasuna, Atletico Madrid - Sevilla, Betis - Granada, Cadiz - Real Madrid, Celta Vigo - Elche, Getafe - Barcelona, Levante - Alaves, Mallorca - Rayo Vallecano i Villarreal - Real Sociedad. 

>> Modrićeve čarolije:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije