NOVO PRIJATELJSTVO

FOTO Portugalska zvijezda se slikala u hrvatskom dresu. Evo što stoji iza zagonetne fotografije

Nunes Gvardiol
Foto: screenshot X
1/3
25.07.2024.
u 17:41

Na fotografiji Nunes nosi dres s brojem 4, to jest brojem kojeg Gvardiol nosi u hrvatskoj reprezentaciji. S druge strane, početkom mjeseca je Gvardiol na vlastitim društvenim mrežama objavio fotografiju u Nunesovom reprezentativnom dresu

Portugalski nogometni reprezentativac Matheus Nunes je na svome Instagram profilu objavio fotografiju u dresu hrvatske nogometne reprezentacije. Naime, riječ je o igraču koji s Joškom Gvardiolom i Mateom Kovačićem igra u momčadi Manchester Cityja. Čini se da je s hrvatskim braničem razvio dobar odnos.

Na fotografiji Nunes nosi dres s brojem 4, to jest brojem kojeg Gvardiol nosi u hrvatskoj reprezentaciji. S druge strane, početkom mjeseca je Gvardiol na vlastitim društvenim mrežama objavio fotografiju u Nunesovom reprezentativnom dresu. Čini se da su ih igrači razmijenili nakon prijateljske utakmice Hrvatske i Portugala uoči Europskog prvenstva.

GALERIJA Hajduk pustio u prodaju dres Ivana Rakitića, pogledajte kako je bilo

Nunes Gvardiol
1/7

Na Europskom prvenstvu u Njemačkoj su Portugalci prošli nešto bolje od Hrvatske. Vatreni su najprije pretrpjeli bolan poraz od Španjolske rezultatom 3:0. Zatim je uslijedio šokantan remi s Albanijom (2:2), da bi u posljednjoj utakmici dramatična završnica donijela Talijanima izjednačenje (1:1) i ostavila naše nogometaše na svega dva boda. Portugal je s druge strane uz dvije pobjede i jedan poraz završio prvi u skupini. U osmini finala su na penale svladali Slovence, dok je u četvrtini u istom podvigu od njih bila bolja Francuska.

Svome će se klubu Nunes i Gvardiol pridružiti nakon godišnjeg odmora. Građane čekaju prijateljske utakmice protiv Milana i Barcelone. Sezonu će započeti 10. kolovoza utakmicom Engleskog superkupa protiv gradskog rivala Uniteda. Natjecanje za još jednu obranu naslova prvaka engleske Premier lige započinju 18. kolovoza protiv Chelseaja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije