EKSHIBICIJA Hrvatske teniske zvijezde Ivanišević i Ljubičić boravile u Sarajevu

Ivanišević i Ljubičić odigrali meč u Sarajevu

Sarajevo-txt.jpg
import
08.03.2007.
u 15:06

Nakon lipnja 1986. godine kada je olimpijska Zetra bila domaćin četvrtfinalnom dvoboju Davisova kupa između Jugoslavije i Čehoslovačke, te ekshibicije Monika Seleš - Mary Joe Fernandez, Sarajevo je u petak navečer bilo domaćin još jednom velikom teniskom događaju.

Posjet gradonačelnici
Naime, u prepunoj olimpijskoj dvorani Zetra sinoć su ekshibicijski teniski susret igrali Goran Ivanišević i Ivan Ljubičić, koji su tijekom jučerašnjeg dana najprije posjetili Pedijatrijsku bolnicu Koševo i djecu oboljelu od raka, kojoj su i namijenili svoje honorare (55.000 KM), a zatim i gradonačelnicu Semihu Borovac, te premijera Vlade kantona Sarajevo Samira Silajdžića. 

Ivanišević i Ljubičić izrazili su zadovoljstvo što je došlo do realizacije obećanja danog prije godinu dana, kao i zato što je prihod od susreta namijenjen za liječenje djece oboljele od raka. Istodobno, istaknuli su uvjerenje da će slični susreti biti organizirani i ubuduće. 

Najvažnije ozdravljenje
Goran i Ivan su na kraju dodali da je najvažnije da djeca ozdrave i da žele da, kad odrastu, neki od njih postanu vrhunski tenisači. 

- Drago mi je zbog djece što smo u Sarajevu, jer za njih je to velika stvar. Zahvalio bih se ljudima koji su organizirali tu manifestaciju, te se nadam da to nije posljednji put da organiziramo takve humanitarne akcije - rekao je Ivanišević, dok je Ljubičić, koji je preskočio teniski turnir u Dubaiju zbog posjeta Sarajevu, dokazavši tako svoju ljudsku veličinu, izjavio:

 - Velika mi je želja da neka od ove djece kada odrastu uzmu reket u ruke i krenu našim stopama, Goranovim i mojim - kazao je rođeni Banjalučanin.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije