GRČKA TUGUJE

Javila se teta preminulog Michalisa: 'S grbom AEK-a na prsima, otišao je u raj kao orao'

Atena: Mjesto sukoba hrvatskih i grčkih navijača tijekom kojeg je preminuo navijač AEK-a
Foto: Thanasis Dimopoulos/EUROKINISSI
1/18
08.08.2023.
u 20:35

Nogometna poslastica pretvorila se u grčku tragediju, najveći krivci su hrvatski huligani, ali potpuno je zakazala i grčka policija

29-godišnji Michalis, navijač atenskog AEK-a, preminuo je od uboda oštrim predmetom, informacije govore kako je uboden u ruku te je iskrvario. Hitno je prevezen u bolnicu gdje su mu se liječnici dva sata borili za život, ali nisu ga uspjeli spasiti i njegovu smrt je potvrdila grčka policija. 

- Ujutro me nazvala sestra plačući. Mislila sam da se nešto dogodilo našem ocu, koji ima 90 godina. Onda je rekla da su Michalisa izboli huligani. Na prsima je imao grb AEK-a. Otišao je u raj hrabro kao orao - ispričala je teta stradalog Michalisa Katsourisa za jednu lokalnu TV postaju. 

GALERIJA Neslužbene informacije: Policija ima otiske ubojice, riječ je grčkom državljaninu

Atena: Mjesto sukoba hrvatskih i grčkih navijača tijekom kojeg je preminuo navijač AEK-a
1/18

Unatoč izričitaoj zabrani gostujućih navijača na utakmicama trećeg pretkola Lige prvaka između hrvatskog prvaka Dinama i grčkog AEK-a, dio navijača zagrebačkog kluba doputovao je u Atenu, gdje je napravio velike nerede. 

VEZANI ČLANCI:

Inače, grčki SDNA piše da su policajci priveli devetero državljana Hrvatske, ali nakon ispitivanja su ih pustili na slobodu jer su ustanovili da se radi tek o turistima. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar LooneyTooney
LooneyTooney
20:56 08.08.2023.

Luda i tetka. Revolucionarna leftard radodajka

ST
Startrack
21:03 08.08.2023.

Gledaj komenara. Jesu li to ti bbb u komentarima sad. Ja rekoh treba debalkanizacija u mozak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije