JERKO LEKO Postigao pogodak za 1:0 vodstvo protiv Lyona

Jerko Leko: Mogao sam mirno na Ljubu i Čilića

13.04.2009.
u 20:16

Monaco je doista čudna momčad. Protiv posljednjeplasiranog Le Havrea izgube, onda odu k velikom Lyonu i uzmu im bod, a bili su blizu i pobjedi. Završilo je 2:2, Monaco je dvaput vodio. Prvi pogodak djelo je Jerka Leke. Uzeo je loptu na svojoj polovici, izbacio Parka u kontru, a onda još i stigao u završnicu te ljevicom pogodio u suprotni kut.

Na Ljubičića i Čilića
– Vrijeme je da nam malo krene, važno je da smo se izvadili za onu sramotu protiv Le Havrea. Čak ni u Monacu, gradu koji je hladnokrvan na nogomet, nije bilo ugodno. A zabio sam lijevom, da i nju, za promjenu, malo koristim. Dobro je sad, važno je da smo ostvarili dobar rezultat u Lyonu kako bismo imali mira. Sad bar mogu tijekom tjedna na tenis – pričao je Leko u trenutku dok se vozio k teniskim terenima pogledati kako igraju Ivan Ljubičić i Marin Čilić. Obojica su pobijedili i prošli u drugo kolo.@linkbox@

Objasnio je Leko zašto momčad tako oscilira.

– U Lyonu je trener stavio nas trojicu defenzivnih veznih i držali smo sredinu, ja sam bio zadužen za Grossa i Källströma. Protiv slabijih momčadi zna staviti mlade igrače koji igraju promjenjivo. No, naš je trener rekorder po broju igrača koje je koristio, čak 32 su se izrotirala. Nemamo standardnu momčad, to je problem.

Dario Šimić odrađivao je kaznu zbog crvenog kartona, Nikola Pokrivač je ušao u zadnjim trenucima.

Još godinu dana
– Ovaj put se trener odlučio igrati s nama defenzivcima, a Nikola je više tehničar, ima odličan pas.

Leko ugovor s Monacom ima još godinu dana.

– Ne znam što nakon toga, hoće li me prodavati ovog ljeta, promijenio se predsjednik, dolazi novi trener...

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije