KOMBINACIJE

Kako Hrvatska može do osmine finala? Ovo su kalkulacije s kojima prolazimo skupinu na Euru

Berlin: Susret Španjolske i Hrvatske u 1. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Luka Stanzl/PIXSELL
15.06.2024.
u 20:17

Hrvatska će u 2. kolu igrati protiv Albanije u srijedu 19. lipnja u Hamburgu, dok će u 3. kolu 24. lipnja igrati protiv Italije u Leipzigu.

Hrvatska nogometna reprezentacija nastup u skupini B na EURU započela je 0-3 (0-3) porazom od Španjolske na Olimpijskom stadionu u Berlinu. Strijelci za Španjolsku bili su Alvaro Morata u 29. minuti, Fabian Ruiz u 32. minuti te Dani Carvajal u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena.

GALERIJA Atmosfera i hrvatski navijači u Berlinu

Berlin: Susret Španjolske i Hrvatske u 1. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
1/104

U 80. minuti Bruno Petković nije iskoristio kazneni udarac kojega je sam izborio, njegov pokušaj obranio je Unai Simon. Uz Hrvatsku i Španjolsku u skupini B su još Italija i Albanija, a u njihovom međusobnom dvoboju Talijani su slavili s 2:1. Hrvatska će u 2. kolu igrati protiv Albanije u srijedu 19. lipnja u Hamburgu, dok će u 3. kolu 24. lipnja igrati protiv Italije u Leipzigu.

VEZANI ČLANCI:

Što dalje? Hrvatskoj bi najbolje odgovaralo kada bi dobili Albance i Talijane pa bi onda vrlo vjerojatno bila među dvije najbolje plasirane momčadi u skupini. Međutim, odgovara nam i slavlje protiv Albanaca i remi s Talijanima primjerice, te bi s četiri boda konkurirali za vjerojatno drugo ali sasvim sigurno treće mjesto s kojim također ulazimo u krug najboljih trećeplasiranih reprezentacija koje će nastaviti natjecanje u Njemačkoj.

Najgora opcija bi bila osvajanje samo jednog boda, s čime bi jako teško ušli u krug najboljih trećeplasiranih momčadi.

Standings provided by Sofascore

 

Komentara 23

JM
JMN
21:37 15.06.2024.

Neka im Dalić prestane govoriti da igraju strpljivo i ponizno i počne govoriti da igraju odlučno i agresivno. Tako igraju Španjolci, a upravo gledam da tako igraju i Talijani.

TU
TutoBruto
22:24 15.06.2024.

Nema kalkulacije. Nije to HR da se sve ide preko veza. Nema igre nema naprijed. Pokazali su naši jednu veliku 0. Totalna dominacija Španjolaca. Zaslužena pobjeda. Čestitke!

JR
Jr48
22:12 15.06.2024.

Prošlo vrijeme igranja na nulu i penale . Pročitana knjiga smo .Imamo li neku drugu taktiku može gol iz igre ili možemo pakirati kofere za nazad pa pomalo s novim trenerom tražiti nove prilike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije