SLAVLJE NA ANFIELDU

Koronom pogođeni Chelsea ponovno kiksao, Liverpool dobio i sedmu zaredom

Premier League - Liverpool v Newcastle United
PETER POWELL
16.12.2021.
u 23:23

Sve do 70. minute rezultat je bio 0:0, a tada je domaće navijače golom razveselio Mount. No, buka se brzo stišala jer je četiri minute kasnije Branthwaite izjednačio na 1:1.

Nogometaši Liverpoola pobijedili su Newcastle na Anfieldu 3:1, u dvoboju 17. kola Premier lige te su došli na bod minusa od vodećeg Manchester Cityja.

Pretposljednji Newcastle odlično je otvorio utakmicu te je poveo već u 7. minuti. Strijelac je bio nekadašnji igrač Liverpoola Shelvey. No, domaćin je već do 25. minute okrenuo rezultat i to zaslugama Dioga Jote u 21. i Salaha u 25. minuti. Tih 2:1 je stajalo sve do 87. minute kada je Alexander-Arnold zabio za 3:1.

Liverpoolu je ovo bila sedma uzastopna pobjeda (u svim natjecanjima).

Chelsea se trenutačno bori s pozitivnim testovima na COVID-19 u svojim redovima pa je tako prorijeđen i nagrižen dočekao Everton na svom terenu. Sve do 70. minute rezultat je bio 0:0, a tada je domaće navijače golom razveselio Mount. No, buka se brzo stišala jer je četiri minute kasnije Branthwaite izjednačio na 1:1 što je bio konačan rezultat.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije