Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNE CIFRE

Luka Modrić dobit će rekordnu premiju ako osvoji Ligu prvaka. Hrvatu se smiješi pravo bogatstvo

Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Bayern Munich
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/4
29.05.2024.
u 08:57

Liga prvaka bi u Madrid donijela iznos od oko 150 milijuna eura, a za to moraju dobiti njemačkog predstavnika u subotu, dvoboj počinje od 21 sat.

Španjolski i europski velikan Real Madrid osvojio je 36. naslov prvaka Španjolske, a uz to su uzeli španjolski Superkup te ušli u finale Lige prvaka protiv Borussije, pa se stoga može reći da je ovo bila jako uspješna sezona za kraljeve. Ukoliko Real i Luka Modrić osvoje Ligu prvaka protiv dortmundske Borussije, mogu očekivati bogate nagrade.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić

Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Bayern Munich
1/19

Naš kapetan će sa suigračima podijeliti bonus od čak 1,4 milijuna eura bruto po igraču, što je 500.000 eura više nego u sezoni 2021/22. osvojio La Ligu 2020. godine, kada se pola sezone igralo bez navijača zbog pandemije. Već nekoliko godina izvršni odbor Reala s kapetanima Nachom, Modrićem, Carvajalom i Kroosom dogovorio je isplate premija samo za velike uspjehe. Prije je svaka utakmica donosila bonus, a sada je potrebna titula, prenosi španjolska Marca. 

VEZANI ČLANCI:

Osvajanje prvenstva donijelo je klubu prihod od 53 milijuna eura, a taj novac Real neće odmah dobiti na račun, već će ga rasporediti u sljedeće četiri sezone. Liga prvaka bi u Madrid donijela iznos od oko 150 milijuna eura, a za to moraju dobiti njemačkog predstavnika u subotu, dvoboj počinje od 21 sat.

Komentara 9

DE
Dezider
10:18 29.05.2024.

U najmanju ruku nepristojno je viriti u tuđe novčanike.

Avatar razbojnik404
razbojnik404
20:33 29.05.2024.

Što više dobije to više zavidnika će biti.

BI
billynik
13:40 29.05.2024.

Jalni bijedni jadnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije