ČASTE SVOG JUNAKA

Marsonia želi da gradski stadion dobije Mandžino ime

'Bayern Munich's Mario Mandzukic (L) celebrates after scoring during the UEFA soccer Champions League final between Borussia Dortmund and Bayern Munich at Wembley stadium in London, England, 25 May 2
Friso Gentsch/DPA/PIXSELL
01.06.2013.
u 12:38


Kad se vrati, Mandžu u Brodu čekaju plesačice, tamburaši, dimne bombe i vatromet

Brođani pripremaju spektakularan doček Mariju Mandžukiću nakon povratka iz Njemačke gdje s Bayernom u subotu ide po svoj četvrti trofej sezone u finalu kupa sa Stuttgartom, nakon čega će se priključiti reprezentaciji. Marsonia i navijačka skupina Legija u dogovoru s Gradom na gradskom korzu namjeravaju postaviti veliku pozornicu na kojoj bi sa sugrađanima dočekali Mandžu uz bakljadu, dimne bombe, vatromet i tamburaše. Preostalo je samo da Mario odredi – termin.

– Dogovor je pao prošle subote, kada smo imali dvostruki razlog za slavlje. Naime, Marsonia je taj dan pobjedom u Pleternici izborila ostanak u trećoj ligi, a navečer smo svi zajedno uživali u pobjedi Bayerna i Mandžinu pogotku. Time želimo zahvaliti našem Mariju za sve što je učinio za brodski i hrvatski nogomet – kaže predsjednik Marsonije Dalibor Jurišić.

Još se ne zna hoće li ipak skoknuti u Brod prije nego li se priključi reprezentaciji ili će se doček organizirati nakon utakmice sa Škotskom 7. lipnja.

– Bilo bi fantastično da se Mandžo pojavi na Poloju 8. lipnja, pa da zajedno s dečkima iz benda i plesačicama zapleše na kamionu – ističe Gabrijel Princip, Marsonijin direktor marketinga.

Marsonia pred brodske gradske oce namjerava izaći s inicijativom da se na korzu postavi spomen-ploča posvećena Mandžukiću i Oliću, slična onoj kakvu je prije nekoliko godina dobio zlatni brodski rukometaš Venio Losert. U svojim idejama otišli su i korak dalje. Naime, ako se u dogledno vrijeme realizira projekt gradnje novoga gradskog stadiona, u Marsoniji smatraju da bi on trebao nositi ime Marija Mandžukića, po ugledu na stadion Arnolda Schwarzeneggera u Grazu.

– Ola i Mandžo su naši najpoznatiji sugrađani i jedini brodski celebrityji. Nemamo ni slavnih pjevača, ni glumaca, ni bendova... Imamo samo njih dvojicu. Ponos našeg kluba i grada – zaključio je Princip.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije