Uoči Eura

Modrić: Želimo nadmašiti rezultat s Eura 2008.

luka modric
AFP
05.05.2012.
u 15:04

Otkako sam stigao u Premiership poboljšao sam udarac. Više se ne bojim ići u duele. Napredovao sam i u obrambenoj igri

Luka Modrić dao je intervju za Topmercato. Nije mogao izbjeći pitanje o mogućem transferu i svojoj budućnosti.

- Ne znam što će donijeti budućnost. Imam ugovor s Tottenhamom i trenutno sam koncentriran samo na to da pomognem klubu da što bolje završe sezonu. Naravno da mi gode ponude velikih klubova, ali  što će dalje biti, reći će vrijeme.

Luka je upitan i na kojem segmentu igre mora poraditi, što treba popraviti.

- Definitivno premalo zabijam. Imam tek 26 godina i puno mjesta za napredak. Otkako sam stigao u Premiership poboljšao sam udarac. Više se ne bojim ići u duele. Napredovao sam i u obrambenoj igri. Ali, moramo još raditi na tom segmentu jer da biste bili uspješni u Engleskoj morate se dobro braniti.

Modrić smatra da ih priča oko Redknappova preuzimanja engleske reprezentacije nije omelo.

- Svi smo radili u tišini i bili spremni prihvatiti njegov odlazak. Svi su govorili da će biti novi izbornik, ali mislim da nas te špekulacije nisu omele.

Prokomentirao je i nadolazeći Euro u Poljskoj i Ukrajini.

- Veselim se tome. Bit će jako teško jer su svi protivnici u skupini odlični.  No, jamčim da ćemo dati sve od sebe da prođemo dalje. Ne idemo tamo samo da popunimo broj momčadi. Cilj je nadmašiti uspjeh s Eura 2008. kad smo bili u četvrtfinalu. Možemo svladati bilo koga! - rekao je za kraj Modrić

Ključne riječi

Komentara 2

JO
jolly
18:07 05.05.2012.

Kako je to napredovao u obrambenoj igri? Pa u cijeloj sezoni nije oduzeo 3 lopte.

VV
velerov_vrt
12:24 06.05.2012.

“nadmašiti uspjeh s Eura 2008” … Ova generacija nema kvalitete,snage,nogometnog znanja i talenta da bi to ostvarila. Ne sumnjam da će se zalagati,ali to nije dostatno. Nakon grupne faze vraćamo se kući. Što se Luke tiče,on bi mogao glancati kopačke velikanima Hrvatskog nogometa one naše brončane Hrvatske iz Francuske. Ukratko,ništa posebno,prosječan igrač

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije