REAL MADRID

Özil: Tući će nas kao u Zagrebu

'14. 09. 2011., Zagreb - stadion u Maksimiru, Zagreb - 1. kolo UEFA Lige prvaka, nogometna utakmica GNK Dinamo - Real Madrid.  Ivan Kelava, Sergio Ramos Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
21.11.2011.
u 08:08

U posljednjih 11 utakmica Real je zabio 41 gol, odnosno 3,71 po susretu. A za Dinamo se u sastav nakon 18 dana pauze vraća i Kaka

Iako im već sutra na Bernabeu stiže Dinamo, realovci su se jučer vrlo malo bavili zagrebačkim klubom. Još im je u mislima prvenstvena pobjeda 3:2 na teškom gostovanju kod Valencije.

Obiteljska atmosfera Reala

Realovci su jučer odgovarali na optužbe Valencije da im je pobjedu na Mestalli darovao sudac jer nije, prema njihovu mišljenju, dosudio čisti jedanaesterac zbog Higuainova igranja rukom u petercu.

– Ma to su gluposti, bio sam odmah iza Higuaina i vidio da ga je lopta pogodila u prsa – poručio je Casillas.

Trener Reala Mourinho emotivno je proslavio pobjedonosni gol skokom na leđa svog igrača Callejona, no nakon susreta nije želio odgovarati na novinarska pitanja, već je poslao Karanku.

– Velika smo momčad jer imamo različite načine kako doći do pobjede. Uglavnom su to sjajne pobjede, no ovaj put bilo je i patnje – rekao je Karanka.

Veznjak Reala Mesut Özil istaknuo je zajedništvo koje je utkao Mourinho.

– Mi smo kao prava obitelj, svaki igrač daje sve od sebe za svog prijatelja. To je ono što nas ove sezone određuje i zbog čega igramo ovako dobro. Nevjerojatno je koliko smo puni samopouzdanja – poručio je Özil.

On je jedini igrač Reala koji se osvrnuo i na Dinamo.

Plavima treba čudo

– U prvoj utakmici imali smo velikih problema s Dinamom, no bili smo u mnogo lošijoj formi. No, na našem travnjaku sve će biti drukčije, doista ne znam što bi se trebalo dogoditi da nam uzmu bodove – rekao je Özil te objasnio kakvu igru Dinama očekuju:

– Igrat će čvrsto kao i u Zagrebu, pokušati nas istući.

Plavima za bod u Realu doista treba čudo jer Madriđani imaju 11 pobjeda u nizu, čime je Mourinho srušio rekord svoje karijere (10 pobjeda na klupi Porta 2003.). U tih 11 susreta zabili su 41 gol, odnosno 3,71 po susretu. A za Dinamo se u sastav nakon 18 dana stanke zbog ozljede vraća i Kaka.

Ključne riječi

Komentara 16

MI
milton
17:26 21.11.2011.

Nema tko mlatiti Ronalda ako ne igra Leko, ali ni Vida nije loš.

OB
-obrisani-
08:11 21.11.2011.

Özil: Tući će nas kao u Zagrebu jer to su takvi divlji i nasilni ljudi iako među njima ima i puno stranaca koji su odgojeni sa više kulture i sportskog bontona..

MA
mastif
12:00 21.11.2011.

ispuzao janez iz svoje rupe!!! došao komentirati nogometaše koji igraju LP i odlaze na velika natjecanja... jesi bio na produženom vikendu s cuckima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije