Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLASOVITI SRBIN

VIDEO Pantić za VL o vatrenima: Reći ću vam što nije bilo dobro na Euru, kao i istinu o Modriću

Foto: Senator Podcast
1/5
04.07.2024.
u 11:00

Pantićeva borba protiv anomalija i mitologija u politici i sportu intenzivno traje već više od dvadeset godina. Stoga će nevjerojatnom lakoćom konstatirati kako su svi političari na ovim prostorima potkupljeni jer provode svjetsku agendu.

U novoj epizodi Senator Podcasta naš novinar Željko Janković ugostio je Milojka Pantića. Legendarni sportski komentator i novinarska ikona otvorila se pred našim kamerama. Pantić je, između ostaloga, pričao o očaju koji ga obuzima kada analizira stanje u našim društvima na ovim prostorima, razbijanju mitova, borbi protiv Vučićeva režima, ljudskoj gluposti, mržnji koja se promovira, kako nogomet služi širenju kolektivnih frustracija ali i promociji šovinizma i rasizma...

Pantićeva borba protiv anomalija i mitologija u politici i sportu intenzivno traje već više od dvadeset godina. Stoga će nevjerojatnom lakoćom konstatirati kako su svi političari na ovim prostorima potkupljeni jer provode svjetsku agendu. Objasnio je kako ga taj sustav neodoljivo podsjeća na poznati znanstvenofantastični roman 1984. i Georgea Orwella. 

GALERIJA Legendarni sportski komentator Milojko Pantić

1/4

– Sve je simulacija, prijevara i laž – kaže Pantić koji se sjetio kako je ove prostore prije stotinu godina savršeno opisao veliki književnik Miroslav Krleža.

U svojoj interpretaciji današnje stvarnosti, Pantić objašnjava koliko su srpski mitovi snažni i lažni, od politike do vjerskih institucija.
– Stvari će se promijeniti, ali nagore – kaže Pantić. 

O svojoj borbi kaže:
– Sve mi teže pada spoznaja da nema efekta u mojoj borbi. Padam u očaj jer shvaćam da živimo u vremenu velikih prijevara. A dio tog projekta je Vučić... 

VEZANI ČLANCI:

Je li vam žao što je Hrvatska ispala s Eura na onakav način?
– Pa kome ne bi bilo žao, vidjelo se da nešto nije u redu. Nije bilo u redu što je sudac dosudio osam minuta.... Očito je da se išlo za tim da se igra dok Italija ne izjednači.

– Očito je da je došlo vrijeme da se momčad Hrvatske mora promijeniti, odnosno pomladiti.

– Pa kome ne bi bilo krivo kad vidi način na koji je Hrvatska ispala. Odmah se vidjelo da tu nešto ne štima... A Luka Modrić? Biološki sat otkucava i vrijeme je da se neke stvari promijene. Postoji Olimpijski ciklus i ne možete protiv prirode. Dalić? Sve je napravio, neka sad negdje ode i uzme lovu... Što je sve rekao, pogledajte u videu.

 

Komentara 20

BO
BorisSverige
12:04 04.07.2024.

Veliki strucnjak, postao Dobrica odjednom a ´91 je na kup utakmici sa Hajdukom na Marakani urlao : "Gospoda iz Splita ni cveca nisu poneli da cestitaju Zvezdi osvajanje kupa Sampiona" Ulizica!

BP
Besposlen pop
12:28 04.07.2024.

Sad ćemo uz pomoć čak i Srba stvoriti mit da smo ispali zbog dodatnih 8 minuta 🤮👎🤥

ZM
zm1
11:22 04.07.2024.

Gospon milojko kaze mitovi i lazi na ovim prostorima , hm, prije da su samo u srbiji , a to je borba protiv vjetrenjača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije