Dan poslije

Pratite vatrene i ostanite fit

navijači
Filip Brala/PIXSELL
09.06.2014.
u 17:00

Kada se radi o prve tri hrvatske utakmice u grupi, čak i nije tako dramatično.

Svjetsko nogometno prvenstvo je pred vratima. Jedva čekate malo zabave i dobre atmosfere. I oni koji nisu strastveni ljubitelji nogometa pokleknu kad se radi o nastupu nacionalne vrste jer prilika je to za druženje i opuštenije ponašanje. Utakmice su poprilično kasno, a hrvatski sindikati nisu uspjeli u namjeri da nametnu “legalni” pomak radnog vremena poput njemačkih. No promućurni poslodavci mogli bi iskoristiti nogomet da se pokažu u boljem svjetlu jer im zasigurno nije promaknuo podatak da su zadovoljniji radnici i učinkovitiji.

Kada se radi o prve tri hrvatske utakmice u grupi, čak i nije tako dramatično. Prva tekma, ona kojim se otvara prvenstvo protiv Brazila, počinje u 22 sata u četvrtak, dakle valja odraditi tek petak i slijedi vikend odmora.

Druga, sraz protiv Kameruna počinje u ponoć u utorak 18. lipnja, no odlična je stvar što je 19. blagdan (Tijelovo). Dakle, možete si priuštiti tulum do jutra.

Treća utakmica u grupi igra se 23. lipnja, u ponedjeljak. Meksiko je protivnik, a ogled počinje u 22 sata. Ovaj datum možda je najkritičniji, no opet je u lipanjskim praznicima spas. Već je 25. Dan državnosti. Valja odraditi jedan dan i pričekati odmor. Istina, okorjeli nogometni fanovi koje prate sve utakmice imat će više neprospavanih noći. Pokušajte ipak ostati fit i ne zanemariti posao. 

>> Nijemci u brazilskom finalu, hrvatski turizam u problemu 

>> Francuzi 'utrpali' osam komada Jamajci, napokon pobijedili i Iranci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije