Petstotinjak gledatelja na tribinama Kantride

Riječani pljeskom dočekali reprezentativce

reprezentacija (1)
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
1/10
10.10.2011.
u 19:45

Pljeskom su hrvatski reprezentativci dočekani prije treninga na Kantridi, posljednjeg uoči dvoboja s Letonijom

I sami su se iznenadili takvim dočekom, osmijeh se vratio na lica reprezentativaca. A na travnjaku Kantride, koji je ušminkan za prvu kvalifikacijsku utakmicu kojoj je Rijeka domaćin, već tradicionalno je odigran dvoboj "stari" – "mladi".

Petstotinjak gledatelja na tribinama pozorno je pratilo svaki potez Bilićevih izabranika, Grčka je nekako bila u arhivi. Bilo je to sasvim drugačije ozračje od onog koje je posljednjih dana bilo u reprezentaciji. I posljednji trening nam je potvrdio da Bilić na travnjak smjeta poslati najofenzivniju momčad koju ima, opsada gola Letonije počet će od prve minuta.

Dakle, igrat će Pletikosa – Ćorluka, Lovren, Šimunić, Strinić – Srna, Rakitić, Modrić, Kranjčar – Mandžukić, Eduardo, a svoju prigodu čekat će napadači Jelavić, koji je uspješno odradio trening i Klasnić.

Inače, "stari" (Pletikosa, Šimunić, Srna, Modrić, Eduardo, Kranjčar, Scihildenfeld, Klasnić, Dujmović, Vukojević, Jelavić) su poraženi od "mladih" (Subašić, Vida, Jajalo, Lovren, Mandžukić, Rakitić, Vrsaljko, Ćorluka, Badelj, Perišić, Strinić) s 2:1. Igralo se dva puta sedam minuta, a strijelci su bili Jajalo, Badelj i Kranjčar.

Ključne riječi

Komentara 30

NI
nisde
20:11 10.10.2011.

kladim se da su to jedina dva udarca mladih na gol pletikose i da su oba završila u mreži,jer taj nije godinama obranio neku ozbiljnu loptu koja je bila upučena prema našem golu. ali nema veze ajmo Hrvatska nakantat sutra latviju,valjda oni neće dolaziti u situaciju ispred pletikose,golmana koji bi do 50.branio da je bilić izbornik.

OB
-obrisani-
20:12 10.10.2011.

Hvala Bogu da jos ima normalnih navijaca.... Iako sam i sama razocarana igrom u Grckoj,decki se moraju podrzati kao i cijeli stozer....

DU
Deleted user
20:19 10.10.2011.

Srna, Modric, Rakitic i Kranjcar. Ajme majko koji vezni red mi imamo na papiru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije