NESRETNI MEDVJEDEV

Rus srušio Đokovića, a onda mu sve krenulo nizbrdo: Bit će van terena oko dva mjeseca

Medvedev Vs  Hurkacz During The Quarter-Finals at the Miami Open, in Miami Gardens, Florida
GARY I ROTHSTEIN/NEWSCOM
02.04.2022.
u 15:34

- Posljednjih nekoliko mjeseci igram s bolovima u leđima, pa sam s timom odlučio izliječiti ozljedu.

Drugi igrač svijeta, Rus Danil Medvjedev, objavio je na društvenim mrežama da se odlučio na manju operaciju zbog problema s leđima, što znači da će s teniskih terena izbivati ​​jedan do dva mjeseca.

- Posljednjih nekoliko mjeseci igram s bolovima u leđima, pa sam s timom odlučio izliječiti ozljedu. Predviđam da ću biti van terena jedan do dva mjeseca. Pokušat ću se vratiti što je prije moguće - na Twitteru je napisao 26-godišnjak, koji je nekoliko tjedana ove godine bio svjetski igrač broj jedan.

Na prvom grand slam turniru u Melbourneu Medvjedev je izgubio u finalu od Rafaela Nadala, a drugi veliki turnir sezone, Roland Garros u Parizu, na rasporedu je od 22. svibnja do 5. lipnja.

>>> Đoković igra na Roland Garrosu. Ili ne igra?

Komentara 1

MI
miki17
18:17 02.04.2022.

da bi ga srusio morao bi ga pobijediti. budimo realni, svi su se urotili protiv djokovica a ne mogu mu nista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije