OVISE O NAMA

Srbi i Talijani s velikom strepnjom čekaju dvoboj u Zagrebu: 'Europski prvaci drhte pred Hrvatima'

Euro 2024 Qualifier - Group G - Serbia v Montenegro
MARKO DJURICA/REUTERS
21.11.2023.
u 16:37

Orlovi i Azzurri još uvijek ne znaju u koju će jakosnu skupinu upasti na ždrijebanju za glavni turnir u Njemačkoj

Italija i Srbija uspjele su se u dramatičnim završnicama plasirati na Euro 2024. godine u Njemačkoj, ali još uvijek ne znaju u kojoj će jakosnoj skupini biti prije ždrijeba završnog turnira. Zato obje nacije s velikom strepnjom isčekuju kako će završiti večerašnji ogled na Maksimiru između Hrvatske i Armenije. 

GALERIJA Hrvatska danas igra ključnu utakmicu u lovu na Euro

Euro 2024 Qualifier - Group G - Serbia v Montenegro
1/48

Hrvatska i Italija bore se za zadnje mjesto u trećoj jakosnoj skupini. Trenutno ga imaju Talijani, dok je Hrvatska u najslabijem, četvrtom šeširu. Međutim, ukoliko slave protiv Armenaca, vatreni će preskočiti europske prvake i zauzeti njihovo mjesto u trećem potu, dok Italija seli u najslabiji šešir. 

Gazzetta dello Sport tvrdi kako 'Prvaci Europe drhte pred Hrvatskom da ne ispadnu u četvrti pot' uz naslov: 'Treći ili četvrti pot, Italiji će presuditi Hrvatska'.

VEZANI ČLANCI:

- Kockasti će vjerojatno biti u trećem šeširu, dok bi poraz Rumunja opet mogao spojiti Srbiju i Švicarsku" te dodaje: "Srbija je definitivno završila u četvrtom šeširu na ždrijebu grupa za Euro. To znači da će Orlovi potencijalno imati teže rivale na EP-u iako to u praksi ne mora značiti s obzirom na to da bi baš u tom četvrtom šeširu mogle završiti neke jače selekcije nego što su one u drugom ili trećem - objavio je srpski Telegraf uz naslov: 'Zašto su utakmice Hrvatske i Rumunjske bitne za Srbiju?'.

Komentara 6

DU
Deleted user
17:57 21.11.2023.

Možda Talijani, ali Srbi presretni što se uopće plasirali.

TO
Tornado0508
00:00 22.11.2023.

srbi su nebitni. Seseljevci i orlovi nama nikad nisu ni trebali, ali treba policiju pojacati na Schengenu

XY
XYZ52
19:11 21.11.2023.

Italija drhti? Ma od koga i zbog cega? Jos uvijek miislimo kako je nasa vezna linija M-K-B najbolja na svijetu? To je jedna od boljih sala u zadnje vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije