Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PITANJE JE JE LI TO SLUČAJNO'

Srbi u nevjerici nakon ekscesa sa zastavom: 'Nestvaran skandal! Netko bi za ovo morao odgovarati''

Euro 2024 - Serbia v England
Foto: Wolfgang Rattay/REUTERS
1/3
20.06.2024.
u 12:45

"Ova pogreška se ne može ispraviti jer je e-mail već stigao svim medijima, što je itekako ogroman propust Uefe. Pitanje je samo je li namjeran, za što je velika vjerojatnost, ili nenamjeran."

Nakon velikog gafa Uefe, kada su zamijenili srpsku zastavu hrvatskom, susjedni su mediji veoma nezadovoljni. Donosimo vam reakcije. One su, prema očekivanjima, usmjerene protiv krovne europske nogometne federacije, a mnogi u Srbiji pišu i o tome da je taj kiks napravljen s namjerom. Podsjetimo, Uefa je u najavi današnjeg programa na Euru uz utakmicu Srbije i Slovenije umjesto srpske stavila hrvatsku zastavu. Kiks su napravili i u najavi dvoboja Italije i Španjolske jer umjesto talijanske zastave stoji mađarska.

"Uefa napravila nestvaran skandal! Nevjerojatno je što su učinili Srbiji prije važne utakmice! Netko bi za ovo trebao odgovarati", napisao je Kurir u naslovu teksta koji je odmah plasirao na prvu poziciju portala.

20.06.2024., Hamburg - EURO, Njemacka. Gaf danasnjeg web newslettera sa UEFA-ine stranice gdje su u najavi utakmice Slovenija - Hrvatska umjesto srpske zastave postavili Hvatsku zastavu. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

"Uefa se osramotila! Umjesto srpske, stavili hrvatsku zastavu", stoji u naslovu Informera, koji je išao korak dalje i u tekstu naveo kako je do pogreške došlo namjerno. Informer piše da se "ova greška ne može ispraviti jer je e-mail već stigao svim medijima, što je itekako ogroman propust Uefe, a pitanje je samo je li namjeran, za što je velika vjerojatnost, ili nenamjeran". Informer je također komentirao problematično navijanje Hrvata i Albanaca nakon utakmice pogrdnim nazivima.

 

Ključne riječi

Komentara 27

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
14:29 20.06.2024.

Trebali su staviti zastavu Turske. To bi bilo točnije.

Avatar poglavnik1
poglavnik1
14:23 20.06.2024.

sto bi tek bilo da su stavili kosovsku.

PA
Pahor
13:39 20.06.2024.

Servi non stop histeriziraju🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije