NOGOMETNA LIGA PRVAKA

Tudor ne putuje u Grčku, Jerko Leko ipak na San Siru

30.09.2003.
u 00:00

Na radost izbornika Otta Barića, Dado Pršo pripravan je i večeras će napadati AEK-ovu obranu

I dok se još prepričavaju zanimljivi ligaški okršaji, već večeras šesnaest europskih momčadi sučelit će se u 2. kolu nogometne Lige prvaka. Belgijski Anderlecht dočekuje slavni m?nchenski Bayern, bit će to dvoboj u kojem ćemo gledati i dvojicu hrvatskih nogometaša. Napadač Ivica Mornar prijetit će bavarskoj obrani u kojoj odlično igra Robert Kovač. Belgijci su optimisti, a Mornar je poručio:

- Bayern je moćan, jak, no bodovi će ostati u Bruxellesu.

Taj zanimljiv dvoboj vidjet ćete na HTV 3 u 20.45 sati, a u istoj skupini škotski Celtic dočekuje francuski Lyon, i blagi je favorit.

Senzacionalnom pobjedom u Londonu nogometaši Intera najavili su još jednu dobru sezonu na europskoj sceni, a da li će tako doista i biti doznat ćemo već danas kada na San Siro stiže kijevski Dinamo. Iako je dobio jak udarac ispod lijevog oka, naš reprezentativac Jerko Leko trenirao je u momčadi koja bi danas trebala izaći na travnjak monumentalnog milanskog stadiona.

- Na dodir me prilično boli, no trenirao sam i nadam se da ću moći igrati. Inter je svladao Arsenal, taj podatak dovoljno govori. U našoj svlačionici ozračje je izvrsno, osjeća se da smo se približili pravoj formi i to ćemo pokušati večeras i dokazati. Dva gubitnika, Lokomotiv iz Moskve i Arsenal, na popravnom su ispitu, a pobijeđeni iz tog dvoboja našao bi se u neugodnoj situaciji. Od naših nogometaša danas će još igrati i Dado Pršo u majici Monaca. Francuzi dočekuju grčki AEK i u toj su utakmici apsolutni favoriti. Nažalost, Igor Tudor se u prvenstvenom ogledu između Reggine i Juventusa, nakon kojeg su se igrači Stare dame veselili, ozlijedio. Prema riječima glavnog tajnika HNS-a Zorislava Srebrića, Tudorova ozljeda nije tako zabrinjavajuća, no naš se nogometaš nalazi na listi ozlijeđenih Juventusovih igrača, uz Del Piera. Juve će dobar start sezone pokušati potvrditi i u susretu s Olympiacosom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije