Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 212
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preokret Bešiktaša

VIDEO Domagoj Vida nastradao u zračnom duelu, završio krvave glave

Domagoj Vida
Reuters/Pixsell
Autori: Vecernji.hr, Hina
23.12.2021.
u 21:41

Bila je ovo tek druga prvenstvena pobjeda Bešiktaša u posljednjih osam utakmica. U tom je razdoblju aktualni turski prvak upisao dvije pobjede, dva remija i čak četiri poraza.

U posljednjoj utakmici 18. kola turske Süperlig nogometaši Bešiktaša na domaćem su terenu svladali Göztepe s 2-1.

Gostujući sastav je vodio 1-0 već od 3. minute kada je strijelac bio Ndiaye. Do poluvremena je domaćin uspio izjednačiti. U 31. minuti je Kanađanin Larin pogodio za 1-1, dok je nakon točno sat vremena igre Alžirac Ghezzal pogodio za konačnih 2-1.

Bešiktaš je do kraja strahovao za pobjedu jer je posljednjih deset minuta imao igrača manje na terenu (Rosier). Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida odigrao je cijelu utakmicu u obrambenom redu domaćina. Domagoj Vida u posljednjoj je minuti dvoboja u zračnom duelu zaradio težak udarac koji ga je raskrvario. Video pogledajte OVDJE.

Bila je ovo tek druga prvenstvena pobjeda Bešiktaša u posljednjih osam utakmica. U tom je razdoblju aktualni turski prvak upisao dvije pobjede, dva remija i čak četiri poraza.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije