Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA FEŠTA

VIDEO Euforično slavlje Reala u svlačionici. Rasplesani Modrić dočekan je ovacijama suigrača

CF Real Madrid
06.04.2023.
u 08:16

Kraljevski klub razbio je najvećeg rivala i to u njihovom dvorištu, pobjeda je to koja je odjeknula cijelim svijetom

Nogometaši Real Madrida izborili su plasman u finale španjolskog Kupa kralja nakon što su u uzvratnom susretu polufinala na Camp Nou deklasirali Barcelonu sa 4-0 i tako nadoknadili domaći 0-1 poraz. Junak utakmice bio je trostruki strijelac Karim Benzema (50, 59-11m, 81), a među strijelce se upisao i Vinicius Junior (45+2).

Kapetan hrvatske reprezentacija Luka Modrić odigrao je još jednu dojmljivu predstavu, a u 50. minuti je asistirao francuskom napadaču za drugi gol na utakmici.

Zvijezde kraljevskog kluba oduševljeno su slavile unutar stadiona Camp Nou kojeg su utišali kao malo tko i potpuno deklasirali nemoćnu Barcu. Oduševljenje je vladao u svlačionici španjolskog prvaka nakon velikog uspjeha, Modrić i suigrači su plesali, skandiralo se i pjevalo, a sreća je postala još i veća nakon što je trener momčadi Carlo Ancelotti održao govor nakon susreta.

Za totalnu euforiju bilo je dovoljno kada je Talijan igračima obećao da će u četvrtak imati slobodan dan, a onda je nastala potpuna ludnica.

Uz to, Modrić je ovacijama dočekao u svlačionici, svi su skočili na našeg majstora i tresli ga.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije