'IVANE, VRIME JE'

VIDEO Transfer u najavi? Ivan Rakitić snimljen u dresu Hajduka

Foto: instagram
15.11.2021.
u 10:11

Ovacije je doživio i bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji je prije početka utakmice dobio uokviren dres

Ni jaka kiša, ni ruski bunker nisu uspjeli zaustaviti hrvatsku reprezentaciju na putu prema plasmanu na SP 2022. U fantastičnoj atmosferi ispred 30.000 gledatelja Hrvatska je na Poljudu pobijedila Rusiju s 1-0 ostvarivši ključnu pobjedu na putu prema World Cupu. 

Ovacije je doživio i bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji je prije početka utakmice dobio uokviren dres, a nakon utakmice još jedan. 

Naime, u Splitu su mu uručili Hajdukov dres s brojem 10 i njegovim prezimenom.

U komentarima već piše ''Ivane, vrime je'', a tko zna, možda Raketa i posluša navijače Hajduka pa idući put na Poljud dođe u novoj ulozi.

Pokanjanje dresova Hajduka Raketi je već tradicija  kad dođe u Split. To se dogodilo i usred presice HNS-a prije utakmice s Portugalom, kad se Rakitić vratio u reprezentaciju. Tad mu je dres dao poznati splitski ugostitelj Gogo Boljat, a sinoć je dobio dres od navijača Hajduka, što je najviše razveselilo njegovog kuma Marka Bralića Keta, također poznatog ugostitelja zbog kojeg je Rakitić dodatno povezan za Splitom i redovno dolazi.Keto je naime najveći zagovaratelj i promotor Raketinog transfera u Hajduk.

Komentara 7

IV
ivica.vranjic
08:51 16.11.2021.

Neće on nikud iz Španjolske. Žena neda.

VK
vječni krojf
17:47 15.11.2021.

Eto šta ja pišem repka je sada Hajdukova prćija. Nije fer da nisu obukla i Dalića u hajdukov dres da se ne zaboravi.

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
19:21 16.11.2021.

Kazu da zadruga pregovara i sa Mesijem Drogbom , ili nekim umirovljenim starcem , a dovest ce nekog polovnog turcina ili grka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije