ATP ljestvica

Wawrinka treći na svijetu, prvi put je ispred Federera!

Stanislas Wawrinka
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
27.01.2014.
u 10:31

Ivan Dodig i dalje je najbolji hrvatski tenisač, zadržao je nakon Australian Opena 34. mjesto, Marin Čilić pao je za jedno mjesto i sada je 37.

Senzacionalnim osvajanjem Australian Opena, Stanislas Wawrinka napravio je značajan skok na ATP ljestvici i napredovao s osmog na treće mjesto.

Postao je tako prvi švicarski reket, prvi puta se nalazi ispred Rogera Federera koji je pao na osmo mjesto. Federeru je to najlošiji plasman od 2002. godine.

Rafael Nadal i dalje je vodeći, a odmah iza njega nalazi se Novak Đoković. Del Potro je sada četvrti, a iza njega su David Ferrer i Andy Murray.

Ivan Dodig i dalje je najbolji hrvatski tenisač, zadržao je nakon Australian Opena 34. mjesto, Marin Čilić pao je za jedno mjesto i sada je 37., dok je Ivo Karlović na 80. mjestu.

>>Wawrinka novi kralj Australije! U finalu dobio Nadala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije