jadranka kosor:

"Ako nema govora, onda Milanović i ne treba dolaziti na otvaranja"

jadranka kosor,hdz (1)
Boris Ščitar/PIXSELL
04.07.2012.
u 15:28

Svečana otvaranja infrastrukturnih projekata su potreba, a Milanović svojim pristupom pokazuje da želi biti drukčiji premijer, kaže Kosor

Svečana otvaranja infrastrukturnih projekata su potreba, a Milanović svojim pristupom pokazuje da želi biti drukčiji premijer, a njegova vlada drukčija od prethodne, komentirala je bivša premijerka Jadranka Kosor otvaranje trajektne luke Stinica kojem je nazočio premijer Zoran Milanović i nije održao govor.

– Budući da nema svečanih govora na otvaranjima projekta, onda bi najbolje bilo da predsjednik Vlade na takva otvaranja i ne odlazi. Jer, ako se tamo i nema što reći, ne znam koja je poruka – kaže Kosor te dodaje da građanima ipak treba, ako se radi o nekom velikom infrastrukturnom projektu, nešto reći i da se građani i dužnosnici trebaju okupiti. Vjeruje da je sudjelovanje svećenika na otvaranjima nekih projekata važno jer "je posvećivanje takvog projekta, molitva, za vjernike trenutak koji im daje dodatnu potporu".

– Činjenica jest da premijer nije vjernik i da to svaki dan želi dodatno podcrtati. To je dokazao i time što nije došao na misu za domovinu. Misa za domovinu je nešto posebno i trenutak kad se svi okupljamo, neovisno jesmo li vjernici ili ne, s dobrim željama. I mislim da bi premijer, bio vjernik ili ne, trebao biti na takvoj misi – zaključila je bivša premijerka.

Ključne riječi

Komentara 37

DE
dejavu
20:52 04.07.2012.

J."kosor": da sam znala da je ovako lepo biti katolik, me bih cekala 1995-u !

Avatar pupoljak
pupoljak
15:39 04.07.2012.

A jesi li ti Jadrančice bila na Misi za domovinu i svi tvoji zajedničari? Niste, pa onda?

DE
dejavu
20:14 04.07.2012.

@Nordovest Ne moze ! ( se nize pasti ) ....nema odmora dok traje obmana !....hdz zna.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije