Tragedija

Bjelovarčanin poginuo pod kotačima kamionske prikolice

poginuo
Damir ŠPEHAR/PIXSELL
18.08.2010.
u 15:08

Alkotestom je utvrđeno da vozač teretnog vozila nije bio pod utjecajem alkohola.

BJELOVAR – Danas oko 9 sati na Slavonskoj cesti dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 62-godišnji pješak Ivan L. Nesreća se dogodila kada je nesretni Ivan stupio na pješački prijelaz, nakon čega ga je udarila prikolica kamiona kutinskih registarskih oznaka u vlasništvu Hrvatskih šuma, a kojim je upravljao 32-godišnji vozač. Skrećući ulijevo na kolnik udario je pješaka, koji je pao na kolnik, nakon čega je preko njega prešao prednji kotač prikolice.

Intervencijom hitne pomoći prevezen je u bjelovarsku Opću bolnicu u kojoj je zbog teških ozljeda preminuo u 9.50 sati. Alkotestom je utvrđeno da vozač teretnog vozila nije bio pod utjecajem alkohola. Ovo je četrnaesta poginula osoba u prometnim nesrećama na području PU bjelovarsko-bilogorske ove godine.

Ključne riječi

Komentara 3

CI
ciciley
16:34 18.08.2010.

ma kamion stajao a čovjek se provlačio ispod rude kamiona i prikolice. U međuvremenu kamion krenuo...

OB
-obrisani-
21:29 18.08.2010.

Kamiondzije su divljaci puni sebe zar ne. Samo bi gazili i osjećaju se nadmoćno u svojoj visokoj konzervi. Svaka čast iznimkama tj. normalnim kqamijonđijama koji paze. No nažalost ludjaka sa teretom je jako puno!

OK
oktalz
23:14 19.08.2010.

Scythe komentirate gluposti a nemate pojma što se dogodilo i kako i bolje da šutite kad nešto ne znate.U ovom slučaju je kriv pješak koji je htio proći između kamiona i prikolice a i krivi novinari koji se nije o ničem informiraju kako treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije