miss i mister

Brođani 'pokupili' čak dvije lente na izborima ljepote ovoga vikenda

Patricija Mostarkić, Marijan Milas (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/4
09.07.2013.
u 21:49

Sa dvije titule osvojene na hrvatskim izborima ljepote vratili su se u Slavonski Brod Patricija Mostarkić i šarmantni dvadeset trogodišnji Marijan Milas iz Starog Topolja

Sa dvije titule osvojene na hrvatskim izborima ljepote, koji su se proteklog vikedna održali u Poreču i Ivanić Gradu kući su se okićeni lentama vratili lijepa dvadesetogodišnja  Brođanka Patricija Mostarkić i šarmantni dvadeset trogodišnji Marijan Milas iz Starog Topolja. Patricija Mostarkić natjecala se na izboru Miss sporta Hrvatske na kojem je osvojila titulu Miss fotogeničosti, a Marijan Milas je na izboru za Miss i Mistera turizma Hrvatske ponosno nagrađen titulom Mistera simpatičnosti.

Patricija je studentica slavonskobrodskog Veleučilista i završava drugu godinu studija hotrikulture, a u Sportsko-plesnom klubu \"Top-dance\" već se dvanaest godina bavi akrobatskim rock\'n\'roll-om. Pleše u formaciji \"Top-dance girls\", a upravo je njena formacija na brojnim svjetskim, europskim i državnim plesnim prvenstvima izborila brojna priznanja i nagrade.

- Na završni castingu za ovogodišnji izbor  Miss sporta Hrvatske prijavilo se dvadest dvije djevojke iz raznih sportova, a stručni žiri je odabrao nas 16 za finale u Ivanić Gradu. Nažalost kiša je pokvarila program izbora koji se trebao održati na bazenu hotela \"Sport\", a već uvježbane koreografije nisu se mogle uklopiti u zatvoreni prostor. Na svu sreću imale smo par sati vremena prije početka programa, pa smo s instruktorima koji su zaista pravi profesionalci uspjele uvježbati potpuno novu koreografiju koja je na kraju, unatoč tome što smo sve već bile jako umorne izgledala super. Iskreno, do sada se nisam nikada bavila manekenstvom i nisam očekivala niti jednu titulu, a na izbor sam išla prvenstveno da se dobro zabavim. Sada kada je sve prošlo prezadovoljna sam osvojenom titulom, jer je titula Miss fotogeničnost za mene uvijek bila nekako posebna. Drago mi je da je Miss sporta Hrvatske postala moja kolegica i plesačica Lucija Tadić, inače članica Akrobatskog rock\'n\'roll kluba \"Gimnazija\" iz Zagreba koju poznajem više godina i dobre smo prijateljice. Mojim uspjehom ponosni su i u našem klubu \"Top-dance\", svi su mi čestitali i odmah vijest proširili Facebookom, a fotografije postavili na našu klubsku web stranicu.- kaže nasmijana i vedra Paricija Mostarkić.

Marijan je završio srednju medicinsku školu, a trenutno je aktivni nogometaš NK \"Omladinac\" iz Starog Topolja. Nogomet mu je velika ljubav još od ranog djetinjstva.

- Na izbor za Mistera turizma Hrvatske su me nagovorili moji prijatelji, a nakon uspješnog castinga i pobjede u predizboru koji je održan u slavonskobrodskoj diskoteci \"Cezar\" više nisam mogao odustati. Nakon tjedan dana već sam bio u Poreču i tamo sam prije svečanog izbora u glamuroznom prostoru Cafe del Mara hotela Palazzo
zaista proveo nekoliko prekrasnih i nezaboravnih dana unatoč tome što je bilo vrlo malo vremena za zabavu, jer smo gotovo stalno uvježbavali koreografije za nastup. Najveća potpora na ovom izboru i \"misao vodilja\" bila mi je moja draga sestra Marina Milas, koja je nešto starija od mene i uspješno je, da tako kažem \"odradila\" nekoliko vlastitih izbora ljepote. Nisam sa nadao niti jednoj nagradi, meni je prvenstveno bila čast pojaviti se među jedanaest finalistica i jedanaest finalista izbora za Miss i Mistera turizma Hrvatske. Još jednom želim čestitati pobjednicima, Splićanima Ani Lauc i Mateju Cvitanoviću i poželjeti im što bolji plasman na svjetskom izboru i završnici u Dominikanskoj Republici i Novoj Gvineji, koji bi se trebao održati krajem godine - zadovoljno kaže Mister simpatičnosti Marijan Milas.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije