U vožnji

Jedan se automobil zapalio u Karlovcu, drugi na autocesti A3

zapalio se automobil (1)
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/3
18.08.2010.
u 17:22

U automobilu koji se zapalio u Karlovcu bio je bračni par koji nije ozlijeđen.

Na križanju Senjske ulice i Ulice Kralja Petra Krešimira 4 u Karlovcu planuo je požar u automobilu s ugrađenim plinom. Požar je izbio u autu marke Toyota karlovačkih registarskih oznaka u vožnji, a u njemu je bio bračni par koji je prošao neozlijeđen. Vatru su ugasili vatrogasci.

Zapalio se automobil na A3
Oko 16.30 sati na autocesti A3 Bregana-Lipovac, između čvorova Okučani i Novska u smjeru Zagreba, zapalio se osobni automobil talijanskih registarskih oznaka. Promet tom dionicom ceste je otežan, a u tijeku je očevid.

Komentara 1

Avatar Nikica Velikovski
Nikica Velikovski
11:25 19.08.2010.

plin je opasan :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije