SKRIVIO NESREĆU

Policija odvela Marina Kameničkog iz bolnice

Policija odvodi Marina Kameničkog iz bolnice
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/8
28.08.2018.
u 11:20

Nesreća se dogodila prošlog četvrtka oko 21.15 sati kada je Kamenički (20) izgubio nadzor nad Mercedesom C63 AMG

Marin Kamenički (20), krivac za prometnu nesreću na zagrebačkoj Ilici u kojoj su u četvrtak oko 21,15 sati poginule dvije osobe, a još su tri ozlijeđene, u utorak je pušten iz bolnice i odveden na razgovor u policiju.

Nakon što je u pratnji policajaca, nešto prije 9 sati, izašao iz bolnice Sveti Duh, gdje je bio od nesreće u kojoj je lakše ozlijeđen, Kamenički je odveden na ispitivanje u prometnoj policiji u Lučkom.

Poslije policije ispitat će ga i u državnom odvjetništvu koje će odlučiti hoće li protiv Kameničkog pokrenuti istragu. Zatraže li za njega i istražni zatvor o tome će odlučiti sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda.

Policija odvodi Marina Kameničkog iz bolnice
1/8

Kamenički, kojega su mediji opisivali kao bivšeg savjetnika jedne radio postaje te predsjednika udruge koja je promovirala savjesno ponašanje mladih u prometu, tešku je nesreću izazvao jureći Ilicom u sportskom mercedesu AMG. Zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i kod kućnog broja 422 naletio na rubni kamen uz desni rub kolnika.

"U zanošenju je prešao u suprotni smjer na južnu kolničku traku i naletio na betonski potporni zid, a prednjim dijelom vozila na opel astru zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 57-godišnjak. U daljnjem kretanju, 20-godišnjak je naletio na renault clio krapinskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnjak, a potom na mercedes zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 43-godišnjakinja", izvijestila je ranije policija.

U prometnoj nesreći smrtno su stradale suvozačice iz mercedesa i opel astre, 23-godišnjakinja i 64-godišnjakinja.

Komentara 44

Avatar Neobavezno
Neobavezno
09:40 28.08.2018.

Gle smece kako skriva facu....nemozes se sakriti smrade ljudski...............

Avatar nekineki
nekineki
09:56 28.08.2018.

vidi ga, mladi naotečeni tatin sin...

DU
Deleted user
10:00 28.08.2018.

Treba ga dati 48 sati na obradu obiteljima poginulih pa onda pokupiti ostatke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije