VAŽNO JE REĆI

Što mislite

10.03.2004.
u 00:00

o novim haaškim optužnicama?

Mislim da su optužnice sramotne i više govore o tribunalu u Haagu i namjerama nekih država glede toga kako bi trebala završiti Hrvatska. Haag i dalje ne priznaje nezavisnost Hrvatske, te političkim sudskim optužbama želi afirmirati tezu da Hrvatska ne može biti samostalna, nego neka regionalna zemlja koja bi u savezu sa Srbijom, BiH i Makedonijom ušla zajednički u EU. Takva Hrvatska, na čijoj agoniji Haag radi, bila bi slabija i prisiljena na standard zemalja koje još žive u prošlom stoljeću.

Drago Geoheli

geoheli@hotmail.com

Stalno nas netko testira koliko smo spremni puzati da bi se s nama družio. Ovo već graniči s omalovažavanjem cijele nacije. Razmahala se "zapovjedna odgovornost" i bez konkretnih dokaza prekrila sve zapovjedne lance domaćeg otpora agresoru. Nema u meni ni trunke nacionalne isključivosti i nesnošljivosti, ali mislim da se prešla mjera "dobrog ukusa" te je sazrelo vrijeme za jedno ponosno: "Ne!"

Dražen Tretinjak

drazen.tretinjak@vz.hinet.hr

Ovo više nije optužnica samo generalima nego cijelom hrvatskom narodu kojemu se ponovno nameće krivnja genocidnosti koju smo nosili od 1945. do danas. Što su cijelo vrijeme radili naša diplomacija, predsjednik Mesić i predsjednici Vlade te je ovakvo nešto došlo iz Haaga!?

Vlado Antolić

v_antolic@hotmail.com

Tuđman, Gotovina, Čermak, Markač - ima li još koga da ga okrivimo? Domovinski rat ulazi u zaborav a tako i junaštvo običnih ljudi. Ima li još koga da ga prodamo za 30 zlatnika?

Matt Repar

repar2665@voyager.net

Istjerivanje Srba iz Hrvatske je planski rađeno od 1941. godine (i ranije). Teren je efektno očišćen, a "pravda" će se postići tako što će nekakva svjetska birokracija staviti u nizozemski zatvor par naivaca da se zamažu publici oči.

Đoko Sušnjar

es904@freenet.carleton.ca

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije