sudar

U prometnoj nesreći na A3 ozlijeđeno četvero stranaca

prometna nesreća (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
17.08.2010.
u 16:27

U sudaru su sudjelovala dva automobila stranih registarskih oznaka.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru Bregane oko 15 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđena četiri strana državljanina kojima je odmah pružena liječnička pomoć, izvijestila je policija.

U sudaru su sudjelovala dva osobna automobila.

Očevid traje, a zbog prometne nesreće otežano se vozi na toj dionici autoceste.

Ključne riječi

Komentara 4

NO
nobadi
18:00 17.08.2010.

u ovakvim slučajevima popraćenih slikama najviše me fascinira izgled tih zaštitnih ograda...zar su napravljene od kartona? svako malo se može pročitati kako je netko probio ogradu a ni ovom bmw-u nije trebalo puno... autoceste koštaju k\'o svetog petra kajgana a sfušarene su gdje god se moglo...

KA
kasuv
21:22 17.08.2010.

za budale ni betonski blokovi nisu dovoljni,ne svačaju da auto služi da sviju guzu prebace iz točke A u točku B POZDRAV

Avatar commentator
commentator
22:00 17.08.2010.

Ipak meni se ćini da je ograda dobro \"apsorbirala \" bemvea (neznam dali bi uspjela autobasa ili kamiona ipak.) Nego kakav je to sudar oba auta idu u istom smjeru na autoputu, a izgleda kao da su išli jedan nasuprot drugom, zar su ručali dok su vozili?.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije