Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALO JE REĆI DA SE ŠOKIRALA

VIDEO Kupila novu kuću pa zbog otkrića odmah pozvala policiju: 'Mislim da je netko ubijen u njoj'

Crvene pločice
Screenshot/TikTok
04.07.2024.
u 16:35

Srećom za Audrey i njezina supruga, testiranja su pokazala da mrlja nije ljudska krv.

TikTokerica Audrey nedavno se preselila iz Arkansasa u Michigan sa svojim suprugom. U početku je njihov novi dom izgledao savršeno, sve dok nisu otkrili curenje vode u tzv. praonici, što ih je prisililo da razbiju pod. Tom prilikom Audrey je pronašla crvene otiske stopala i veliku mrlju nalik na krv, što ju je šokiralo.

Audrey je podijelila svoje iskustvo na TikToku, gdje je pratiteljima otkrila da se boji da je možda došlo do ubojstva u kući. "Upravo smo kupili kuću i mislim da je netko možda ubijen u njoj." Pojasnila je da mrlja ne izgleda kao boja, jer se boja ne upija na taj način kroz pločice. Zatražila je pomoć od svojih pratitelja, posebno onih koji imaju iskustva s čišćenjem takvih situacija.

@chickennuggetlife8806

Should i sage? Or?….

♬ original sound - Audrey

Audrey je kasnije otkrila da je kontaktirala policiju nakon što je otkrila crvenu mrlju. Policijac je pregledao prostoriju i utvrdio da nema zabilježenih sumnjivih aktivnosti na imanju. Ipak, odlučio je provesti daljnja testiranja. Srećom za Audrey i njezina supruga, testiranja su pokazala da mrlja nije ljudska krv.

@chickennuggetlife8806 #greenscreen ♬ original sound - Audrey

Audrey je na kraju osjetila olakšanje, komentirajući kako ne bi voljela da je netko preminuo u njihovoj kući. "Oduševljena sam, ne bih voljela znati da je netko preminuo u mojoj kući", rekla je, dodajući da su "platili stvarno dobru cijenu za tu kuću".

VEZANI ČLANCI:

FOTO Stjepan Hauser izgradio vilu do mora, a oni dvoje žive u 1500 kvadrata! Luksuz o kojem svi sanjaju

Crvene pločice
1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije