virovitica

Vozeći unazad izlazio na cestu, udario u auto i ozlijedio dijete

prometna, sudar
Dragutin Šantoši
16.08.2010.
u 17:58

Na državnoj cesti D2 u mjestu Cabuna dogodila se prometna nesreća.

VIROVITICA - Na državnoj cesti D2 u mjestu Cabuna danas oko 17.40 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena desetogodišnja djevojčica.

Prema neslužbenim izvorima 50-godišnji vozač osobnog automobila uključivao se svojim automobilom na državnu cestu vozeći unazad, a u tom trenutku cestom se kretao osobni automobil u kojem su se nalazile žena i djevojčica. 

U sudaru automobila nastala je veća materijalna šteta, a zbog policijskog očevida promet ovom cestom odvija se jednim trakom. Zanimljivo je da se na istom mjestu ove državne ceste prije četiri dana dogodio sudar automobila u kojem su ozlijeđene dvije osobe.

 

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
22:12 16.08.2010.

Pa neznam što se dogadja u glavama ljudi ali očito da su pojedinci jako opasni kad sjednu u vozilo! Možda bi trebalo uvesti praksu da psihotest polažeš naknadno dok ti sjedi u autu!

OB
-obrisani-
18:27 16.08.2010.

A u mojem vrtu je prdnul bumbar. Jbmti nesreću gdi nema mrtvih.

KA
Kakma
19:22 16.08.2010.

Unazad izlaziti na glavnu cestu,boze me sacuvaj.Sve govori o pameti vozaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije