U SESVETAMA

Počinje kulturna jesen na istoku grada: Na rasporedu filmovi, kreativne radionice, predstave...

Pixabay
06.09.2024.
u 16:30

U Tjednu mobilnosti od 16. do 22. rujna 2024., organiziraju se i raznolike kreativne radionice za djecu, mlade i odrasle

Vrijeme je za Sesvetsku kulturnu jesen, u organizaciji Narodnog sveučilište, a nudi raznolik i bogat program. Program započinje danas otvorenjem izložbe slika španjolskog umjetnika Minoria Assoluta. Svečano otvorenje održat će se u Galeriji Oblok – Knjižnice Sesvete u 19 sati.

A subotnje matineje za djecu donose priliku za uživanje u animiranim filmovima u Dvorani Narodnog sveučilišta "Sesvete", s početkom u 11 sati. Sutra na programu je tako film "Panda u Africi", a kasnije će se moći pogledati i "Avanture malog Don Quijotea", "Transformers: Početak" te "Kao pas i mačka". Sve informacije dostupne su na internetskim stranicama Narodnog sveučilišta Sesvete. 

U Tjednu mobilnosti od 16. do 22. rujna 2024., organiziraju se i raznolike kreativne radionice za djecu, mlade i odrasle. Detaljan program događanja dostupan je na Web stranici

VEZANI ČLANCI:

S druge strane, kazališna predstava Teatra Exit "Testosteron" na rasporedu je 20. rujna s početkom u 20 sati. A za najmlađe pripremili su i predstavu Ježeva kućica, koja će se održati 21. rujna s početkom u 17 sati. Obje predstave održat će se u dvorani Narodnog sveučilišta "Sesvete". Ulaznice za film i kazališne predstave dostupne su u sustavu Entrio i na blagajni NS Sesvete.

Izvrsni Papandopulo kvartet saksofona, koji nastupa diljem Europe i SAD-a, uključujući prestižne dvorane poput Carnegie Halla u New Yorku i Berlinske filharmonije, gostuje u Sesvetama 28. rujna 2024. Koncert će se održati u dvorani Narodnog sveučilišta "Sesvete" s početkom u 19.30 sati, a ulaz je slobodan. 

A na Dan otvorenih vrata Narodnog sveučilišta Sesvete, može otkriti bogatu ponudu tečajeva i radionica, upoznati voditelje programa i pronaći nešto za sebe. Na rasporedu je u subotu, 21. rujna 2024., od 10 do 13 sati na Trgu D. Domjanića u Sesvetama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije