Zapeo na 15 metara

Vatrogasci spasili uplašenog psa s vrha četverokatnice

carla ljubic
Davor Višnjić/Pixsell
06.08.2010.
u 19:25

Vlasnica Carla Ljubić je kazala da je Dante mješanka doge stara 5 godina i teška oko 35 kilograma te da ne može vjerovati da se provukla kroz rupu od samo 20-ak centimetara.

Stanare Hrvojeve ulice u Zagrebu jučer je zatekao neobičan prizor - na zidiću zgrade i to na četvrtom katu pored prozora stajao je crni uplašeni pas, piše 24 sata.

Stanari Hrvojeve 1 ubrzo su pozvali vatrogasce budući da vlasnice stana iz kojeg je pas izišao na zid nije bilo. Vatrogasci pak nisu željeli početi spašavati psa dok ne stigne vlasnica jer su pretpostavili da bi se mogao uplašiti i pasti sa zgrade.

Drama nije završila niti kad je stigla vlasnica Carla Ljubić (29) koju su vatrogasci odmah u košari podigli do četvrtog kata na oko 15 metara visine.

– Dignuli su me gore i primila sam Dante oko prednjih šapa i prsa te je pokušala povući. No stražnje noge su joj skliznule s ruba, a ja sam je posljednjim snagama zadržala da ne padne. Nikad nisam doživjela takav šok. Bila sam na roštilju, a prijatelji su me dovezli jer nisam sama mogla voziti – rekla je Carla Ljubić (29).

Carla je kazala da je Dante mješanka doge stara pet godina i teška oko 35 kilograma te da ne može vjerovati da se provukla kroz rupu od samo dvadesetak centimetara.

– Odsad ću bolje zatvarati prozore – naglasila je Carla.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
20:20 06.08.2010.

Medenjaci, obje. ;o)

VI
Vito
07:29 07.08.2010.

Kakva je to vlasnica koja ne može pesa povesti sa sobom na roštilj? Kakvi/e su to prijatelji/ce koji/e ne vole cucke, žive? Zar je išla kinezima? Onda bih ju razumio, Dante bi bila poslastica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije