ANKETA JOŠ TRAJE

Musk pitao korisnike Twittera treba li odstupiti s pozicije direktora, rekao da će poštovati odluku

FILE PHOTO: Illustration shows Elon Musk photo and Twitter logo
Foto: DADO RUVIC/REUTERS
1/3
19.12.2022.
u 08:28

Musk je rekao sudu u Delawareu da će manje vremena provoditi na Twitteru

Izvršni direktor Twittera Elon Musk pokrenuo je na društvenoj mreži anketu o tome treba li se povući s čela te tvrtke i naglasio da će postupiti prema rezultatu ankete.

Gotovo 14 milijuna korisnika sudjelovalo u anketi do 08:25 ujutro. Od njih je 56,8 posto glasalo za njegovu ostavku i preostala su još tri sata do zatvaranja ankete. 

Milijarder nije otkrio kada će odstupiti ako konačni rezultati ankete pokažu da bi trebao. "Nema nasljednika", napisao je Musk odgovarajući na komentar korisnika Twittera o mogućoj promjeni izvršnog direktora

Musk je u studenom rekao sudu u Delawareu da će manje vremena provoditi na Twitteru i na kraju pronaći novog čelnika tvrtke.

VIDEO U centru Siska: Preplašeni čagalj uletio u kafić, volonteri ga uhvatili

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije