Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Samo je pio'

Ronnie Wood: Keith Richards loše se ponašao na turnejama

ronnie wood
Pixsell
29.10.2012.
u 20:20

– Richards je sada shvatio da mora paziti što radi. Sada ću i ja paziti na njega, a razgovarat ću s njim ako opet bude kakvih problema – rekao je Wood

 Gitarist The Rolling Stonesa Ronnie Wood veseli se novoj turneji, no kaže da nije uvijek bilo tako. Dodaje da se Keith Richards (68) prije na turnejama ponašao grozno. Objašnjava da je samo pio i vrijeđao ostale članove benda.

– Richards je sada shvatio da mora paziti što radi. Sada ću i ja paziti na njega, a razgovarat ću s njim ako opet bude kakvih problema – rekao je Wood. 

Stonesi su prije nekoliko dana najavili četiri velika koncerta u New Yorku i Londonu. Nedavno su nakon sedam godina premijerno predstavili novu pjesmu "Doom And Gloom".

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Bud Humski
Bud Humski
21:08 29.10.2012.

Ha, ha, ha… "Keith Richards se prije na turnejama ponašao grozno". Zvuci kao da Osamu bin Ladena opises kao zlocestog decka!

JA
jako77
12:23 30.10.2012.

nekad se zaklinjali u zajedništvo i grizli ko jedan. a kad je došla lova, sad razgovaraju preko odvjetnika! sram me reći, al' to su bili nekad moji uzori! - više nisu! sada i dok sam živ, imam za uzor Zvijezdu koja ne prolazi i ne gasne - Isusa Krista!

Avatar Vrijeme
Vrijeme
13:59 30.10.2012.

Ronnie, Ronnie,.....samo se ti igraj sa vatrom,....pazi da ne izletis na nos i The Rolling Stones-a. Jos uvjek si ti B clan gruppe i sa Keith-om se nije igrati,..nije nikad ni bilo. P.S,...vjerujem da je ovo uzeto iz konteksta ii da je izjava imala potpuno drugo znacenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije