25 godina kasnije

Upravo je izašlo posebno izdanje Michaela Jacksona – Bad 25

novi album, Michael Jackson, Bad 25
arhiva VL
25.09.2012.
u 12:55

Na albumu Bad neki su od najvećih Jacksonovih hitova, primjerice: Bad, The Way You Make Me Feel, Man In The Mirror, I Just Can’t Stop Lovin’ You, Smooth Criminal...

Točno 25 godina nakon objavljivanja originalnog albuma Michaela Jacksona Bad i iznimno uspješne svjetske turneje Bad objavljeno je posebno izdanje albuma Bad 25. Podsjetimo se: original albuma objavljen je 31. kolovoza 1987. godine, a producirao ga je Quincy Jones. Nakon albuma uslijedila je i Jacksonova prva samostalna turneja Bad koju je posjetilo više od 4,4 milijuna obožavatelja. Sada je u prodavaonice širom svijeta, pa tako i naše, stiglo posebno, obljetničko izdanje izdanje ovog slavnog albuma. Dostupno je kao dvostruki CD, DVD, trostruki CD + DVD i LP. 

DVD donosi snimku Jacksonova koncerta održanog 16. srpnja 1988. godine na Wembleyju. Materijal za DVD nedavno je pronađen na privatnom VHS-u preminulog kralja popa. Naravno, i kvaliteta zvuka i slike poboljšani su kako bi njegovi obožavatelji uživali u spektaklu. Na tom su koncertu bile čak 72 tisuće obožavatelja, uključujući i princa Charlesa i princezu Dianu. CD izdanje uključuje remasterirani original albuma Bad, još neobjavljen materijal iz Jacksonova privatnog studija, odnosno demosnimke pjesama objavljenih na Badu kao i pjesme koje nisu uvrštene na album, live izvedbe s Wembleyja te remikseve pjesama za koje su zaslužni poznati DJ-i i producenti.

Na albumu Bad neki su od najvećih Jacksonovih hitova, primjerice: Bad, The Way You Make Me Feel, Man In The Mirror, I Just Can’t Stop Lovin’ You, Smooth Criminal…

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije