PROMO

Večernji list vodi čitatelje na predstavu “Igra parova”

Igra parova
Darko Gorenak
PR
Autor
PR članak
18.10.2012.
u 12:38

U Centru za kulturu Trešnjevka predstava će se igrati u subotu i nedjelju, 20. 10. i 21. 10. 2012.

Zajednička predstava Gradskog kazališta Zorin dom i Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu, “Igra parova”, premijerno je izvedena u utorak 29. svibnja, na pozornici karlovačkog kazališta.

Drama Igra parova djelo je slovenskog dramatičara Matjaža Zupančiča, a govori o dva para koja se poznaju niz godina i njihovi su prijateljski susreti, kao mnoge stvari u njihovim životima, postali rutina. Muž i žena čekaju prijatelje na standardnu večeru petkom. Kada se umjesto prijateljice i njezina ostarjela muža na vratima pojave prijateljica i njen mladi ljubavnik, postaje potpuno jasno da se ta večer neće odvijati po ustaljenom obrascu. Četvero protagonista zapletu se u igru razotkrivanja tajni iz prošlosti i otkrivanja istine, u kojoj sve do kraja ne znamo tko je uistinu taj koji vodi igru.

U predstavi koju je režirao Zvonimir Ilijić nastupaju: Barbara Rocco, Anita Schmidt i, u muškim ulogama dvojica Karlovčana, Robert Plemić i Peđa Gvozdić.

Predstava će, osim u subotu igrati i u nedjelju, također s početkom u 20 sati.

Povodom izvedbe predstave “Igra parova”, u Centru za kulturu Trešnjevka, Večernji list Vas nagrađuje sa po 100 ulaznica, za oba dana prikazivanja, subotu, 20., i nedjelju, 21. 10.

U tiskanom izdanju Večernjeg lista, u petak i subotu, potražite više informacija kako do ulaznica.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?