NAKON 13 GODINA BRAKA

Razvode se Sean Penn i Robin Wright

30.04.2009.
u 09:01

Sean Penn (48) i njegova supruga Robin Wright (43) se razvode. Penn je prošlog tjedna, samo nekoliko dana nakon očito kobne 13. godišnjice braka, podnio zahtjev za razvod sudu u Kaliforniji. Dvostruki oskarovac traži zajedničko skrbništvo nad kćeri Dylan (18) i sinom Hopperom (15) te da sud njegovoj uskoro bivšoj supruzi ne dodijeli nikakva naknada za uzdržavanje.

Iz zahtjeva se vidi da se par razišao 23. travnja. Ovo nije prvi put da su Pennovi pokrenuli postupak rastave braka. Isto su učinili i prije dvije godine, no prekinuli su postupak nakon četiri mjeseca. Dok su tada bili razdvojeni, Penn je izlazio s češkim supermodelom Petrom Nemcovom.

Da nešto nije u redu u braku Pennovih, vidjelo se na dodjeli Oscara kada Sean u govoru zahvale (osvojio je zlatni kipić za glavnu mušku ulogu u filmu Milk op.a.) niti jednom riječju nije spomenuo suprugu Robin. Kasnije se opravdavao rekavši da "ona zna", a Robin ga je izvlačila izgovorom da su oboje znali da neće biti dovoljno vremena.

Sean i Robin počeli su hodati ranih devedesetih, nakon njegova razvoda od Madonne, a vjenčali su se 1996. Zajedno su glumili u nekoliko filmova uključujući "Hurlyburly" i "Ona je tako slatka".
(M.Mik.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije