Na koji će se način bitka za Zagreb preliti u bitku za Hrvatsku? I hoće li uopće?

27.05.2021. u 09:07

Onih koji su ionako otprije uvjereni da su Škorine optužbe protiv Tomaševića istinite mogli bi ga potvrditi kao lidera “desnice”, bez obzira na uspjeh ili neuspjeh na lokalnim izborima

Komentara 20

Avatar ..SHEDOW..
..SHEDOW..
09:17 27.05.2021.

LJUDI! Morate jedno znati da više ne postoji lijevo-desno-ne postoji, samo sami sebe tako zovu a u biti lijevi su globalisti i uvijek će zagovarat dugine boje,migracije,pobačaj, tehnokraciju, sve što poništava ljudsku esenciju a desno=suverenizam, oni koji vole svoje, ne mrze zato tuđe kako vas mediji uče, poštuju tradijicu koju vam isto mediji žele negativno prikazat, tradicija je ono što vas je odgojilo i učinilo ljudima, suverenisti žele da se o našoj državi donose isključivo odluke i zakoni unutar naše granice u našem parlamentu a po Plenkoviću vidite da nam je Bruxelles postao zakonodavac, suvereni više nismo od prvog dana članstva u EU jer moram osve njihove zakone kopirat, još međunarodni dokumenti koji nadjačavaju sve naše zakone pa i ustav, to su vam globalisti! Jasno je da su MOŽEMO i Plenković krajnji ljevičari i globalisti!

SP
Spezzi
09:19 27.05.2021.

Trebati će najviše 3 mjeseca da Zagrepčani skuže kakve zgubidane i džabalebaroše su doveli na vlast, pa će se ta ekipa raspasti iznutra i tu će biti njihov kraj. Pohod na Hrvatsku njima je kao Mount Everest. Tamo nema nikoga da ima pristojnu diplomu, a kamo li bilo kakvog upravljačkog iskustva, svi su tek bravarevi sinovi i unuci.

Avatar Idler
Idler
09:53 27.05.2021.

Zanimljivo je i kak oba čelna čovjeka države drukaju proti Škore, a zmišljenog tipa stasalog na "donacijama" nisu nit krznuli ! Škoro bi trebal dobit upraf zato kaj su i vu gradskoj skupštini većina i nigdo im več nebu mogel ništ !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije