Putovanje u Italiju

FOTO Kći Jacquesa Houdeka izrasla u pravu ljepoticu, privukla je svu pažnju na obiteljskoj fotki

Foto: Instagram
1/10
22.07.2024.
u 18:10

Jacques Houdek pozirao je s članovima obitelji, a posebno se istaknula 18-godišnja Sofija koja je izrasla u ljepoticu

Glazbenik Jacques Houdek otkrio je kako se trenutno nalazi na godišnjem odmoru sa svojom obitelji u Italiji. Iako je na odmoru, odradio je i nastup, a njegovi najmiliji došli su ga podržati. ''Ono dok tata i na godišnjem pjeva, a cijela familija na okupu i čuva ga. Moji uz mene u srcu'', napisao je glazbenik pored fotografija svoje obitelji.

Najviše pažnje, naime, privukla je njegova 18. godišnja kći Sofija. Djevojka je izrasla u pravu ljepoticu, a na fotografiji je pozirala u crnoj košulji. Mnogi je čak nisu ni prepoznali, zato što je sve donedavno imala potpuno drugačiji imidž. Prošle je godine nosila pak plavu nijansu kose, a dok sada ima prirodno smeđu. 

Osim kćeri Sofije, Jacques sa suprugom Brigitom ima i sina Davida koji je napunio 11 godina. Naš glazbenik inače rijetko objavljuje fotografije sa suprugom i djecom zato što svoj privatan život želi sačuvati podalje od javnosti. Međutim, ipak ponekad napravi u nekim njemu važnim i posebnim trenucima napravi iznimku. 

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

 

 

Podsjetimo, Jacques i Brigita vjenčali su se 2005. godine. Njihovu je ljubav opisao u svojoj pjesmi "Kraljica", a upravo u tom spotu glumila je i sama Brigita. U siječnju je Houdek podijelio također fotografiju kako s obitelji uživa u praznicima. - Ho-ho-ho-Houdeki vas pozdravljaju iz čudesno lijepe Budimpešte - napisao je glazbenik i podijelio nekoliko fotografija na kojima je u društvu supruge Brigite koju ne viđamo često, te kćeri Sofije i sina Davida. Pokazao je na fotografijama koje su znamenitosti posjetili i kako su uživali i u gastro ponudi Budimpešte, a u komentarima su mu se javili obožavatelji i komentirali kako lijepu obitelj ima.

- Predivna ste obitelj.Čuvao vas sve dobri Bog i branio od svakoga zla. Živjeli! Svako dobro u ovoj godini,te ostanite i dalje, u ovako lijepoj harmoniji zajedništva obitelji. Lijepa obitelj. Bog vas dragi blagoslovio. Prekrasna ste obitelj. Uživajte i ostanite tako vedri, nasmijani i lijepi. Sretno i uspješno, obitelji Houdek. Baš lijepo. Sofija je ista tata - poručili su obožavatelji u komentarima. Jacques je u listopadu prošle godine posvetio emotivnu objavu svojoj kćeri Sofiji povodom njezinog 18. rođendana.

- I tak… Moja mala djevojčica je danas napunila 18 godina!!! Najdraža moja Sofi, sretan ti rođendan, svako dobro želi ti tvoj tata! Volim te, najviše! Zdravlja, ljubavi, prijateljstava, putovanja… a iznad svega, želim ti smijeha, radosti i veselja! Neka te prati sreća, sve ostalo već imaš, to znaš. Budi dobra, hrabra, mudra, dosljedna, poštena i SVOJA - baš kao što već i jesi. U meni ćeš uvijek imati prijatelja, saveznika i podršku. Ja sam zauvijek tvoj tata, a ti moja mala 'točkica'. Volimmmm!' - napisao je pjevač u emotivnoj objavi, a kćeri je posvetio dirljive stihove. 

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

 

VIDEO: Preminula je Shannen DOherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills

Komentara 4

Avatar Seurat
Seurat
18:47 22.07.2024.

Svakom je roditelju njegovo dijete najljepše na svijetu. Toliko. Sretno Houdeki!

RO
romobil
18:17 23.07.2024.

I toj familiji nema nekoga tko ne raste. Svi su izrasli i kraj se ne nazire.

ZZ
ZZBREGOV
01:24 23.07.2024.

dobri su, lakše ih je preskočiti nego zaobići....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije