STOP NASILJU

Bad Blue Boysi i zvijezde pomažu djeci iz Nazorove

22.12.2002.
u 00:00

I HRVATSKI OLIMPIJSKI ODBOR U AKCIJI VELIKA HUMANITARNA AKCIJA UDRUGE NAVIJAČA DINAMA POČINJE DANAS U PODNE Više od 30 javnih osoba prodavat će Dinamove suvenire od 12 do 17 sati u Importanne centru, a očekuje se da će se akcijom prikupiti oko 50 tisuća kuna

ZAGREB - Iz Udruge navijača Dinama smislili su kako povezati ugodno s korisnim, pomoći nezbrinutoj djeci u Domu u Nazorovoj, razveseliti ih za Božić. BBB-ovci su odlučili kontaktirati poznate osobe iz svijeta estrade, filma, sporta, televizijske i radijske voditelje, za tu priliku preodjenuti ih u prodavače Dinamovih suvenira te sav prihod usmjeriti u Nazorovu. I naišli su navijači na doista velik odaziv, gotovi svi koje su pozvali prihvatili su ulogu i toj akciji dat će dodatni začin.

Broj zvijezda koje će sudjelovati u humanitarnoj djelatnosti veći je od 30. Iza štanda u Importanne centru, u nedjelju 12 do 17 sati naći će se i Zvonimir Boban, Davor Šuker, Dubravko Šimenc, Perica Bukić, Iva Majoli, Tomislav Butina, Dražen Ladić, Mihael Mikić, Jerko Leko, Kristijan Polovanec, Silvio Marić, Marko Mlinarić, Stjepan Deverić, Zlatko Kranjčar, Ratko Štritof, Igor Cvitanović, Zoran Primorac, Niko Kranjčar, Slaven Rimac, Nina Badrić, Nikola Dragaš, Ivana Brkljačić, Toni Cetinski, Bojana Gregorić, Nenad Kljaić, Nensi Brlek, Slavko Brankov, Robert Knjaz, Boris Novković, Davor Dretar, Trpimir Vicković i Željko Pervan.

- Javljaju se Zagrepčani i pitaju kako mogu pomoći, mnogi od njih samo će donijeti Dinamove suvenire i prodavati ih na štandu. Bit će i kalendara, šalova, čaša, majica, olovaka... s Dinamovim grbom, a uz njih će biti postavljena i kutija za dobrovoljne priloge. Pozivamo građane da što masovnije sudjeluju u akciji - poručuju iz Udruge.

Drugi štand stajat će i sljedećih nekoliko dana na Starčevićevom trgu, a kutijica za dobrovoljne priloge i na Velesajmu kod glavne pozornice. Očekuje se da će se tom prvom akcijom prikupiti oko 50 tisuća kuna, a 28. prosinca u Sutinskim vrelima bit će odigran i malonogometni turnir (ulaznica je 10 kuna), na kojemu će igrati mnoge od spomenutih zvijezda, a s koga će prihod u istu blagajnu, za Nazorovu.

T. Ničota

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije