Blizanci iz Subotice

Braća Sabanov u finalu turnira parova u Beogradu

Sanjin Strukic/PIXSELL
23.04.2021.
u 23:51

Finale parova u Beogradu na rasporedu je u nedjelju, s početkom u 11 sati.

Iako su Nikola Mektić i Mate Pavić nakon trijumfa na Mastersu u Monte Carlu odustali od nastupa na ATP turniru u Beogradu, hrvatski tenis će u braći Ivanu i Mateju Sabanovu imati predstavnike u finalu konkurencije parova na Srbija Openu.

Blizanci iz Subotice su u polufinalu svladali Talijane Mattea Berrettinija i Andreu Vavassorija sa 7-6 (9), 6-3.

Za 28-godišnjake Ivana i Mateja Sabanova ovo će biti prvo finale na ATP Touru u kojem će se za naslov boriti protiv Urugvajca Ariela Behara i Ekvadorca Gonzala Escobala koji su u polufinalu nadigrali bosansko-hercegovačkog tenisačaTomislava Brkića i Srbina Nikolu Ćaćića sa 6-3, 6-4.

Behar i Escobar su bili nesuđeni suparnici Mektića i Pavića u originalnom ždrijebu.

Finale parova u Beogradu na rasporedu je u nedjelju, s početkom u 11 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije