Talijani mu nude

Budan momčadski menadžer u Palermu

'08.06.2008., Bec, Austrija - Prva utakmica Hrvatske reprezentacije na EURO 2008 na stadionu Ernst Happel protiv reprezentacije Austrije. Hrvatska je u skupini B sa reprezantacijama Austrijom, Njemack
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
23.06.2013.
u 20:32

Budan je nakon gubitka dvogodišnje kćeri Amber, koja je lani preminula od posljedica meningitisa, razmišljao o prekidu karijere

Igoru Budanu (33) njegov je klub Palermo ponudio mjesto momčadskog menadžera. Novi talijanski drugoligaš dao je nekadašnjem hrvatskom reprezentativcu dvogodišnji ugovor \"team-managera\". S obzirom na iskustvo te na mnoga poznanstva u Palermu su uvjereni da je Budan idealno rješenje za tu funkciju u klubu. Dugu polovicu prošle sezone Igor je bio na posudbi u Atalanti nakon čega se vratio u Palermo. Budan je nakon gubitka dvogodišnje kćeri Amber, koja je lani preminula od posljedica meningitisa, razmišljao o prekidu karijere. Ipak, pronašao je snagu i vratio se na nogometni travnjak.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije